• Inici
  • Espai Empresa de l’Associació de Consultors d’Estructures

Espai Empresa de l’Associació de Consultors d’Estructures

Benvinguts a Espai Empresa, un lloc on podreu trobar informació sobre noves solucions tècniques, eines i materials innovadors al servei dels professionals dedicats al disseny, càlcul i desenvolupament de tot tipus de projectes estructurals.

Es tracta d’un espai obert a tothom, a tots els socis de l’ACE i a altres professionals, empreses i agents de l’àmbit de la construcció en general que vulguin donar a conèixer les últimes novetats pel que fa a tècniques, materials, eines digitals, software, etc.

L’objectiu és habilitar un espai virtual on donar veu als últims avenços tècnics; construir entre tots una plataforma a través de la qual les empreses puguin presentar solucions que ajudin al consultor d’estructures, tant a l’hora de desenvolupar la seva feina diària com a l’hora de garantir el millor resultat qualitatiu dels projectes.

Recordem que, entre els objectius que persegueix la nostra associació, es troba el foment i la participació en el reciclatge de coneixements, canvis i avanços tècnics que es produeixin en el camp del disseny estructural.

Vols fer servir aquest espai per donar a conèixer alguna novetat? Contacta’ns i t’explicarem com fer-ho.

Associació de Consultors d'Estructures

Informació de contacte

Jordi Girona, 1-3, Edifici Omega S207
08034 Barcelona
Tel: 93 401 18 88

info@aceweb.cat

X