ESTRUCTURES, MUNTATGES I SOLDADURES JS S.L.

CREIXEM EN SERVEIS I INFRAESTRUCTURA

Jordi Segales Farrés - CEO

LA NOSTRA FILOSOFIA

Estructures JS posa al servei dels seus clients l’última tecnologia i recursos necessaris per desenvolupar els treballs sol·licitats amb la major qualitat, és per això que disposa a les seves instal·lacions d’equipaments d’última generació, informatitzats i preparats per desenvolupar treballs de gran complexitat amb la màxima eficàcia.

PROJECCIÓ NACIONAL I INTERNACIONAL

Comptem amb l’experiència d’execució de diferents projectes, amb una xarxa a nivell nacional de proveïdors homologats amb maquinaria específica per afrontar als diferents reptes amb la màxima professionalitat.

En tot cas, tenim la capacitat d’executar la totalitat de les nostres comandes.

NOSTRA ESSÈNCIA

Fabriquem i muntem estructures metàl·liques per equipaments d’obres i grans projectes.

Execució d’infraestructures com a ponts, passarel·les, marquesines i elements a edificis públics i privats, aportant solucions precises a cada projecte.

ESTRUCTURES METÀL·LIQUES 4.0

Dissenyem i construïm utilitzant l’última tecnologia BIM implantada tant a la gestió de projectes, oficina tècnica i producció des dels nostres inicis, per obtenir màxims resultats i evolucionar com el mercat ho demani, amb compromís, qualitat i professionalitat.

PRESENT I FUTUR

En Estructures JS ens sentim orgullosos de poder dir i oferir que no només aquest creixement està ubicat a les nostres instal·lacions, sinó a tots els nostres partners i clients, incorporant la tecnologia i l’equip humà suficient per absorbir qualsevol tipus d’encàrrec tan gran o complexa que sorgeixi.

Associació de Consultors d'Estructures

Informació de contacte

Jordi Girona, 1-3, Edifici Omega S207
08034 Barcelona
Tel: 93 401 18 88

info@aceweb.cat

X