Projecta el teu reforç estructural amb seguretat

KERAKOLL, PRIMER FABRICANT A OBTENIR EL MARCAT CE DELS SISTEMES SRG I FRCM

REFORÇ ESTRUCTURAL: LA IMPORTÀNCIA DE CONFIAR EN SISTEMES CERTIFICATS

Kerakoll, empresa líder en la realització de productes i serveis per a la construcció sostenible, sempre atenta a l’aspecte certificador dels sistemes de reforç.

A Kerakoll, el procés de certificació europea dels sistemes de reforç SRP (Steel Reinforced Polymer) va concloure l’abril del 2019 i, fa un any, es va aconseguir l’objectiu addicional: l’obtenció del marcatge CE dels sistemes SRG (Steel Reinforced Grout) i FRCM (Fiber Reinforced Cementitious Mortar). Ambdós sistemes estan realitzats amb teixits d’acer i teixits de fibra natural de basalt i vidre, combinats amb diferents tipus de matriu mineral per garantir més compatibilitat amb l’estructura existent.

Sens dubte, és un reconeixement que porta Kerakoll a ser la primera empresa del mercat a poder oferir una gamma completa de sistemes certificats per al reforç estructural i consolidació d’edificis existents en formigó armat i paleta, responent a les necessitats de les empreses, projectistes i adreces dobra.

ELS AVANTATGES DEL MARCAT CE EN EL DISSENY DELS SISTEMES DE REFORÇ ESTRUCTURAL

L’obtenció de la certificació europea i internacional dels sistemes SRG i FRCM ens permet ser l’única empresa al mercat capaç de subministrar als projectistes i als proveïdors de programari paràmetres de càlcul certificats, recollits al document CNR-DT 215/2020, normativa italiana de reconeixement europeu per al disseny d’intervencions de reforç sobre estructures de maçoneria o formigó armat.

Els sistemes SRG estan constituïts per unidireccional teixit de fibra d’acer galvanitzat d’alta resistència (GeoSteel G600, GeoSteel G1200) combinat amb la matriu mineral GeoLite per a la consolidació d’estructures de formigó armat i GeoCalce® F Antisísmic per a les estructures de mampost. Els sistemes FRCM estan formats per teixits de fibra natural
de basalt (GeoSteel Grid 200 i GeoSteel Grid 400) i vidrioaramida (Rinforzo ARV100) juntament amb la matriu mineral GeoCalce ® F Antisísmic.

LA IMPORTÀNCIA DE PROJECTAR INTERVENCIONS DE REFORÇ ADEQUADES: EL PROGRAMARI GEOFORCE ONE DE KERAKOLL

El projectista ha d’individualitzar les vulnerabilitats principals de l’estructura i projectar intervencions de reforç adequades, capaces d’eliminar o, almenys, reduir-ne la criticitat.

Amb aquest objectiu, Kerakoll posa a disposició dels projectistes el programari de càlcul GeoForce One, desenvolupat sota els models de resistència definits a la instrucció CNR-DT 215/2020, per al disseny dels sistemes compostos SRG/FRCM aplicables tant sobre suports de formigó armat com de maçoneria.

Aquests sistemes, amb el seu marcatge CE, són calculables mitjançant la tensió límit convencional (σlim, conv) obtinguda sobre suports de diferent naturalesa com formigó, maó o tuf volcànic.

Documents adjunts

Kerakoll és líder internacional al món de la construcció sostenible, amb solucions que respecten el medi ambient i les persones.

Més artícles

Javier Turrillo NOVA INTERFÍCIE 3D El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta. PLACA BASE CONFIGURABLE i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix…
DESCRIPCIÓ DEL SISTEMA El sistema RSA (o pantalla de protecció perimetral manual) es basa en una pantalla de protecció perimetral de gran lleugeresa, que s’adapta a qualsevol geometria o configuració d’obra. EL PER QUÈ DEL SISTEMA? El sistema sorgeix de la necessitat detectada, al llarg de la nostra experiència…
2PE PILOTES, SL té una dilatada experiència acumulada en més de 20 anys com a empresa especialitzada en la realització de fonamentacions especials en condicions estrictes d’espai. D’ençà, hem realitzat nombroses obres, totes elles amb un denominador comú, amb limitacions especials d’espai per diverses raons, des de treballs sota…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.