Pantalla de protecció perimetral manual (RSA)

DESCRIPCIÓ DEL SISTEMA

El sistema RSA (o pantalla de protecció perimetral manual) es basa en una pantalla de protecció perimetral de gran lleugeresa, que s’adapta a qualsevol geometria o configuració d’obra.

EL PER QUÈ DEL SISTEMA?

El sistema sorgeix de la necessitat detectada, al llarg de la nostra experiència al sector de la construcció, de millorar la protecció dels operaris que s’enfronten al repte d’executar la fase d’estructura en qualsevol tipologia constructiva.

Essent la fase d’estructura, la fase d’execució en la qual es concentren la majoria dels riscos de l’obra.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

Protecció 4 a 1

Proporciona una protecció col·lectiva en tot moment, on a una única instal·lació es protegeix: el forjat, el formigonat de pilars, el posterior encofrat i el tancament de façana.

Sistema ergonòmic, lleuger i resistent

La seva instal·lació es realitza manualment, per la qual cosa no cal la utilització de la grua torre. S’ha dissenyat per facilitar l’ergonomia del treballador en totes les fases de la instal·lació.

Gran adaptabilitat

El seu nou disseny permet adaptar-se a l’obra, protegint correctament zones de difícil solució.

CERTIFICACIÓ DEL SISTEMA

Sistema provisional de protecció de vora d’acord amb la norma UNE EN-13374:2019:

  • Classe A. Càrregues estàtiques. Càrrega estàtica. El sistema és sotmès a una càrrega estàtica de 1,25 kN en estat límit últim per a càrregues accidentals.
  • Classe B. Càrregues estàtiques i dinàmiques. Prova dinàmica. El sistema és sotmès a la caiguda controlada d’un sac esferocònic cap a les zones més febles del mateix, guia i drap xarxa, transmetent-los una càrrega de 500 J a la part alta i 100 J a la part baixa.

Documents adjunts

Alsina és una empresa global que pensa a nivell local. La seva missió és oferir solucions per a estructures de formigó que ajudin els clients a millorar l’eficiència dels projectes i la seguretat amb un servei compromès i atent al mercat global, en què la innovació i la confiança en les persones són una part essencial d’aquesta empresa.

Més artícles

Javier Turrillo NOVA INTERFÍCIE 3D El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta. PLACA BASE CONFIGURABLE i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix…
2PE PILOTES, SL té una dilatada experiència acumulada en més de 20 anys com a empresa especialitzada en la realització de fonamentacions especials en condicions estrictes d’espai. D’ençà, hem realitzat nombroses obres, totes elles amb un denominador comú, amb limitacions especials d’espai per diverses raons, des de treballs sota…
Álex Giménez Jiménez Comptem amb més de 25 anys d’experiència com a societat filial a la Península Ibèrica de l’empresa Friedr Ischebeck GmbH, en Ennepetal (Alemanya), principalment a l’àmbit de l’enginyeria civil i de l’edificació. A més d’oferir-li els nostres productes, proporcionem assessorament tècnic i professional personalitzat als nostres…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.