ITE-ACE, presentació d’una metodologia pràctica de pre-diagnosi estructural

Dilluns 23 d’octubre, amb Josep Baquer, Enric Heredia i Jorge Blasco

La ITE-ACE és un sistema guiat de pre-diagnosi per l’edificació que cobreix el forat existent entre les ITE i les diagnosis estructurals complertes. Es tracta d’una metodologia on, en funció d’un seguit de dades bàsiques de l’edifici, es calibra el grau de prospecció i anàlisi dels sistemes estructurals que composen l’edifici, així com la qualificació justificada de les possibles dificiències detectades. A partir d’aquí, i tenint-ho tot documentat, es proposen recomanacions d’acord a l’estat de conservació de l’estructura (acceptable, diagnosi complerta, inspeccions periòdiques o intervenció).

Si voleu conèixer amb més detall com funciona aquesta metodologia, des de l’ACE us recomanem l’assistència al monogràfic que presentaran el pròxim dilluns 23 d’octubre, a partir de les 19h, en Josep Baquer, l’Enrique Heredia i el Jorge Blasco, tots tres membres actius de la nostra Associació. De dues hores de duració i adreçada a arquitectes col·legiats i membres de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC), òrgan que organitza l’esdeveniment, la cita tindrà lloc a la sala d’actes del COAC, Seu Plaça Nova (Plaça Nova, 5 08002).

Trobareu més informació a través d’aquest enllaç, així com els preus d’assistència. Recordeu que els membres de l’AAEPFMC, AUS, AAUC, AADIPA, AJAC i AASAP tindran entrada gratuïta sempre i quan s’apuntin dins del termini establer i assisteixin a la jornada.

 

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.