IV Congrés de l'Associació de Consultors d'Estructures

5, 6 i 7 d'octubre de 2022

Barcelona

Patrocinadors principals

Stands

Altres patrocinadors

logo_formatosweb_400x400_color

Presentació

Tot i tots els obstacles (crisi del 2008, pandèmia…) la nostra Associació de Consultors d’Estructures (ACE) persisteix, reforça i es reafirma en els seus objectius i valors, per això estem treballant des de fa mesos en la preparació del nostre proper congrés . Així doncs, ens satisfà poder anunciar que a l’octubre del 2022 celebrarem el IV Congrés-ACE, en què us esperem a tots.

La pandèmia ens ha obert noves maneres de comunicació i intercanvi d’informació. Allò que abans era excepcional (reunions, formació, presentacions per via telemàtica), ara ha passat a ser “habitual”. Per aquest motiu, hem plantejat el nostre proper IV Congrés com a híbrid: presencial a la mateixa seu de Barcelona on celebrem al seu dia el III Congrés, i telemàtic, obrint així el camp d’interacció d’ACE amb els seus associats i amb tots els tècnics o estudiants interessats. Una nova modalitat que esperem que tingui una bona acollida. L’objectiu del IV Congrés és el mateix que el dels anteriors: obrir una finestra a l’actualització en el camp del disseny estructural (obra nova i rehabilitació) i alhora la reflexió sobre la nostra professió de consultors d’estructures. Dos aspectes que ja van ser a l’origen fundacional d’ACE: l’aspecte tècnic i l’aspecte professional. Per això, a més de les ponències i comunicacions tècniques corresponents, hem previst tres taules rodones per debatre sobre temes que incideixen directament a la nostra professió. El Congrés pretén reflectir la realitat de la nostra associació, amb la diversitat d’associats: socis d’honor, socis numeraris i socis emèrits, amics d’ACE, socis acadèmics, socis aspirants i socis protectors. Una associació oberta a la col·laboració i integració de tots els tècnics del sector del disseny estructural i de totes les empreses relacionades amb el camp de les estructures. A la pàgina WEB teniu tota la informació, informació que anirem actualitzant a mesura que l’organització concreti alguns aspectes encara pendents. Des d’aquí, animem tots els associats i tècnics interessats a participar-hi. Com podeu veure a la WEB, la Comissió Científica espera els abstracts de les vostres comunicacions i la Comissió Logística disposada a acollir qualsevol suggeriment que permeti millorar la preparació de l’esdeveniment. Gràcies ja des d’ara, per la vostra col·laboració i interès.

Josep Baquer

Si quieres recibir más información, inscríbete a nuestra newsletter.

Responsable de los datos: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalidad: Responder a solicitudes del formulario. Legitimación: Tu consentimiento expreso.
Destinatario: Associació de Consultors d’Estructures (datos almacenados solo en cliente de email).
Derechos: Tienes derecho al derecho al acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y olvido de tus datos.