Únete a la Asociación de Consultores de Estructuras

Con la ACE,
nunca ejercerás solo

Asóciate ahora y disfruta de nuestras ventajas

Jornada “Consolidación y recalce de cimentaciones mediante inyecciones de resina expansiva”
“Las estructuras son y serán algo parecido a lo que eran: el esqueleto de un cuerpo físico, artificial. La revolución somos nosotros, las personas.”

 • ACEstructures

  Condicionament acústic, #rehabilitació des de l’#estructura, BIM, comportament dels murs, inspecció i diagnosi d’edificis... L'@EscolaSert ofereix un ampli ventall d’oportunitats de #formació a professionals, empreses i estudiants: màsters, postgraus i cursos on-line.
 • ACEstructures

  El #COAC dedica un cicle de 3 jornades per debatre sobre la relació entre l'#arquitectura i l'#urbanisme i la salut dels habitants. 📅 El dilluns 21/9, a les 16h. 👉🏻 Sessió sobre espais d'oficines i educatius. +info al web del COAC ial nostre blog. #habitatge
 • ACEstructures

  Les comunitats de propietaris que vulguin impulsar obres de millora en els edificis poden accedir a una nova línia de crèdit, oberta per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. 🔴👉🏻 Termini: 18/9/20 +info al blog! #ajudes #rehabilitacio #eficiènciaenergètica #ACH #habitatges
 • ACEstructures

  Aprofita el temps lliure que ens deixa l'estiu per conèixer noves solucions en l'àmbit de les #estructures, projectes d'obra d'estructura interessants, etc. A la revista #QuadernsEstructures trobareu tots els detalls dels projectes guardonats a la darrera edició dels #PremisACE.
 • ACEstructures

  Volem que a l'estiu també gaudiu de la vostra passió: les #estructures. Aquests dies podeu aprendre noves tècniques i conèixer nous perfils professionals llegint tooooot el material que trobareu al Llibre Oficial del III Congrés de Consultors d'Estructures. +info, al nostre web!
Associació de Consultors d'Estructures

Información de contacto

Jordi Girona, 1-3, Edifici Omega S207
08034 Barcelona
Tel: 93 401 18 88

info@aceweb.cat

X