Avís legal

Política de protecció de dades personals ACE

Des de l’ACE som conscients de la importància que suposa obtenir informació clara i transparent sobre l’ús que fem de la informació que ens proporcionen els nostres socis i persones interessades.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Entitat: Associació de Consultors d’Estructures (ACE).
Domicili social: Jordi Girona, 1-3, Edifici Omega S207 – 08034 Barcelona.
Adreça de correu electrònic: dpd@aceweb.cat.
Les dades registrals: Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb número 11.146 de la secció 1a. del Registre de Barcelona.
CIF: G59130427

Qui és el Delegat de Protecció de Dades de l’ACE i com pot posar-se en contacte amb ell?

El Delegat de Protecció de Dades és la persona que s’encarrega de protegir el dret fonamental a la protecció de dades personals de l’ACE i s’encarrega del compliment de la normativa de protecció de dades. Podràs contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de l’ACE a l’adreça següent: dpd@aceweb.cat.

Per a què utilitzem les seves dades personals?

A l’ACE tractem les seves dades personals amb les finalitats:

  • Les dades personals que ens faciliti obtingudes de la seva relació amb nosaltres, seran incorporades a un fitxer o fitxers, responsabilitat de l’ACE i seran dedicades principalment a les finalitats relacionades amb la gestió d’administració general, manteniment, compliment, desenvolupament i control, gestionar la seva relació amb nosaltres.
  • Gestionar el seu registre, accés i ús de la part privada de la web.
  • Gestionar el seu contacte amb l’ACE ja sigui per una consulta, ajuda, sol·licitud de col·laborar, reclamació, queixa, sol·licitud de servei, comunicacions o qualsevol altre motiu.
  • L’ACE posa en el seu coneixement que està present en xarxes socials. El tractament de les dades que es faci de les persones que es facin seguidores (i/o estableixin un vincle o realitzant qualsevol acció de connexió amb l’ACE a les xarxes socials) de les pàgines oficials de l’ACE a les xarxes socials es regirà per aquest apartat l’avís legal de la web, així com per aquelles Condicions d’ús. Polítiques de privacitat i demés normatives d’accés, ús i similars, que pertanyin a la xarxa social que correspongui les quals l’usuari de les xarxes socials ja haurà acceptat. L’ACE tractarà les dades que ens faciliti fent-se seguidor amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social que correspongui, informant-lo d’activitats de l’ACE o de tercers que hi puguin estar relacionats amb l’activitat de l’ACE així com per qualsevol altre que les normatives de les xarxes socials puguin permetre.
  • Als cursos de l’ACE així com els realitzats a través de la Fundació Privada Institut d’Estudis Estructurals (IEE) s’utilitzaran amb les finalitats de gestió, manteniment, compliment, desenvolupament o control de la seva participación com alumne del curs, personal docent, jornada, seminari, màster, etc., que correspongui.
  • Amb la finalitat de poder enviar-li comunicacions sobre les notícies, actes, jornades, cursos que puguin ser d’interès general per la professió.
  • L’ACE posa en el seu coneixement que facilitarà les seves dades personals a empreses proveïdores sempre que sigui necessari per la prestació del servei, amb l’estricta obligació de confidencialitat y prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis entre el responsable del tractament de l’ACE i l’encarregat del tractament de l’empresa proveïdora.
  • Les dades personals de les subscripcions que es generin s’utilitzaran amb les finalitats de gestió, manteniment, compliment, desenvolupament o control de la subscripció sol·licitada.
  • Tanmateix, les seves dades podran ser comunicades pel compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

Durant quant de temps conservarà l’ACE les seves dades?

Conservarem les seves dades personals durant la vigència de la relació contractual i mentre sigui necessari per a qualsevol dels propòsits que hem descrit i segons el temps que marqui legalment la llei.

A qui comunicarem les seves dades?

En cap cas l’ACE, utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents dels anteriorment anomenades, ni les comunicarà a tercers sense el consentiment previ i exprés de l’interessat, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme els requeriments que estableix el RGPD.

Drets de l’interessat

Així mateix, en qualsevol moment, pots exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat dirigint-se per escrit acompanyant còpia de documento oficial que li identifiqui a l’adreça de correu electrònic dpd@aceweb.cat o a les oficines de l’ACE al carrer Jordi Girona, 31, edifici Til·lers, 08034 Barcelona, indicant en l’assumpte del missatge o en el sobre: ACE Protecció de Dades Personals.

Si no ha estat satisfet l’exercici dels vostres drets, podeu presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agdp.es).

 

 

Associació de Consultors d'Estructures

Informació de contacte

Jordi Girona, 1-3, Edifici Omega S207
08034 Barcelona
Tel: 93 401 18 88

info@aceweb.cat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

X