Creixem en serveis i infraestructura

Jordi Segales Farrés – CEO

LA NOSTRA FILOSOFIA

Estructures JS posa al servei dels seus clients l’última tecnologia i recursos necessaris per desenvolupar els treballs sol·licitats amb la major qualitat, és per això que disposa a les seves instal·lacions d’equipaments d’última generació, informatitzats i preparats per desenvolupar treballs de gran complexitat amb la màxima eficàcia.

PROJECCIÓ NACIONAL I INTERNACIONAL

Comptem amb l’experiència d’execució de diferents projectes, amb una xarxa a nivell nacional de proveïdors homologats amb maquinaria específica per afrontar als diferents reptes amb la màxima professionalitat.

En tot cas, tenim la capacitat d’executar la totalitat de les nostres comandes.

NOSTRA ESSÈNCIA

Fabriquem i muntem estructures metàl·liques per equipaments d’obres i grans projectes.

Execució d’infraestructures com a ponts, passarel·les, marquesines i elements a edificis públics i privats, aportant solucions precises a cada projecte.

ESTRUCTURES METÀL·LIQUES 4.0

Dissenyem i construïm utilitzant l’última tecnologia BIM implantada tant a la gestió de projectes, oficina tècnica i producció des dels nostres inicis, per obtenir màxims resultats i evolucionar com el mercat ho demani, amb compromís, qualitat i professionalitat.

PRESENT I FUTUR

En Estructures JS ens sentim orgullosos de poder dir i oferir que no només aquest creixement està ubicat a les nostres instal·lacions, sinó a tots els nostres partners i clients, incorporant la tecnologia i l’equip humà suficient per absorbir qualsevol tipus d’encàrrec tan gran o complexa que sorgeixi.

Documents adjunts

Estructures, muntatges i soldadures JS és una empresa dedicada al disseny, fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques amb acabats professionals i de qualitat.

Més artícles

Paco Domínguez Una diagnosi de patologies d’estructures de fusta ens permet conèixer de primera mà el veritable estat de conservació, més enllà del que es pugui apreciar visualment. Com a exemple, en la figura 1 s’aprecia una biga de fusta amb forats de sortida de corcs de petita grossària,…
El sistema de grimpat autoguiat d’Alsina permet l’execució tant murs grimpats com proteccions perimetrals.El conjunt està guiat en tot moment per uns capçals ancorats al mur o al forjat de formigó endurit que permet el grimpat de posada a posada la construcció. •  Equip hidràulic. La principal característica del…
A Roansa dissenyem i fabriquem l’ànima de les edificacions a través d’elements de formigó industrialitzat. Des de 1934, creem solucions constructives amb component estètic per a edificis resi­dencials i de serveis, habitatges, naus comercials i naus industrials. PROJECTES Treballem amb solucions constructives a mida, projectes totalment personalitzats, elements de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.