ISCHEBECK IBÉRICA, S.L.

Álex Giménez Jiménez

Comptem amb més de 25 anys d’experiència com a societat filial a la Península Ibèrica de l’empresa Friedr Ischebeck GmbH, en Ennepetal (Alemanya), principalment a l’àmbit de l’enginyeria civil i de l’edificació. A més d’oferir-li els nostres productes, proporcionem assessorament tècnic i professional personalitzat als nostres clients, tant a la fase de projecte com a la d’execució.

GEOTECNIA

Micropilots, ancoratges i bulons auto perforants Ischebeck TITAN. Venda de material i assessorament tècnic a clients i enginyeries. Execució d’ancoratges a les nostres pròpies pantalles de palplanxes.

ENCOFRATS I CINTRES

Lloguer i venda d’equipaments, donant visibilitat al sistema de cintres ALU-TITAN Megashore i el sistema d’encofrats de lloses TITAN HV. A més a més d’accessoris innovadors, com a consoles de recolzament de cimbres o estructures, ancoratges recuperables i gats de falca. Disseny de de solucions a mida.

LLOGUER I VENDA D’EQUIPS D’APUNTALAMENT

Lloguer i venda de panells d’alumini GIGANT Gi-A, panells d’acer GIGANT Gi-P (i de les seves variants com a guies simples, guies dobles i panell amb càmera KP).

PANTALLES DE PALPLANXA

Disseny i instal·lació de pantalles de palplanxa, tant en règim de lloguer (pantalles de contenció temporals) com de venda (pantalles definitives).

EQUIPS DE VIBRACIÓ

Lloguer d’equips de vibració per la penetració de palplanxes i encamisats metàl·lics: martells vibradors acollats a retroexcavadores, equips penjats de grues accionats per grup hidràulic i màquines autònomes amb mastí telescòpic.

ESGOTAMENT D’AIGUA

Lloguer d’equips d’esgotament d’aigua mitjançant sistema wellpoint.

Documents adjunts

Amb més de 15 anys d’experiència al sud d’Europa com a experts fiables i competents al sector de l’enginyeria pública i privada de la construcció.

Més artícles

Javier Turrillo NOVA INTERFÍCIE 3D El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta. PLACA BASE CONFIGURABLE i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix…
DESCRIPCIÓ DEL SISTEMA El sistema RSA (o pantalla de protecció perimetral manual) es basa en una pantalla de protecció perimetral de gran lleugeresa, que s’adapta a qualsevol geometria o configuració d’obra. EL PER QUÈ DEL SISTEMA? El sistema sorgeix de la necessitat detectada, al llarg de la nostra experiència…
2PE PILOTES, SL té una dilatada experiència acumulada en més de 20 anys com a empresa especialitzada en la realització de fonamentacions especials en condicions estrictes d’espai. D’ençà, hem realitzat nombroses obres, totes elles amb un denominador comú, amb limitacions especials d’espai per diverses raons, des de treballs sota…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.