Més de 20 anys de perforacions especials en condicions especials

2PE PILOTES, SL té una dilatada experiència acumulada en més de 20 anys com a empresa especialitzada en la realització de fonamentacions especials en condicions estrictes d’espai.

D’ençà, hem realitzat nombroses obres, totes elles amb un denominador comú, amb limitacions especials d’espai per diverses raons, des de treballs sota forjats fins l’existència de línies elèctriques o la convivència amb el trànsit o altres activitats, utilitzant tècniques com els micropilots, ancoratges o pilots.

La nostra intenció sempre ha estat la mateixa, oferir als nostres clients, des d’una organització molt propera, el millor dels serveis tant a nivell tècnic, ajudant-lo a dissenyar la millor de les solucions, com a nivell d’execució amb els mitjans més adequats a la problemàtica.

Gràcies a la formació contínua del nostre personal i la proximitat amb els nostres clients hem aconseguit nombrosos reptes, propis d’organitzacions grans i més complexes, com pot ser l’obtenció de la classificació màxima com a contractista de l’Estat, i el més important, el reconeixement dels nostres clients.

PER QUÈ 2PE?

Més de 20 anys realitzant cimentacions especials en condicions estrictes d’espai.

Col·laborant en més de 3.500 projectes i realitzant més de 1.000 obres de fonamentació entre l’any 2000 i 2020.

Màxima classificació com a contractista de l’estat especialitzat en fonamentacions especials.

Membre col·laborador de l’associació de Consultors d’Estructures (ACE) i altres Col·lectius Professionals.

Equip tècnic format per especialistes de dilatada experiència.

Solucions especials amb equips de petites dimensions, en entorns INDUSTRIALS, en INTERIORS, en REHABILITACIONS D’INTERÉS MONUMENTAL…

PRODUCTE: PILOEDRE®

A més, som els fabricants i distribuïdors del PILOEDRE®. Una fonamentació superficial prefabricada, fàcil d’instal·lar, desinstal­lable i reutilitzable.

PILOEDRE® disposa del document DAU 17/108 (Document d’Adequació d’Ús) i ETE 17/0660 (Evaluació Tècnica Europea) elaborat i concedit per l’ITeC, entitat autoritzada pel Ministeri d’Habitatge i membre d’EOTA, podent utilitzar el marcat CE com a garantia del compliment de totes les Directives que li són d’apli­cació en àmbit europeu.

El PILOEDRE® s’utilitza en fonaments amb les següents característiques:

  1. Recolzaments amb esforços verticals d’enfonsament màxims de 100 kN, per punt de suport.
  2. Recolzaments amb esforços d’arrencament vertical màxims de 25 kN.
  3. Recolzaments sotmesos a flexions màx. de 6 kN·m.
  4. Recolzaments sotmesos a esforços laterals màxims de 20 kN.

Finalment però, la capacitat d’un PILOEDRE® depèn del terreny en el que s’instal·li.

Documents adjunts

Som un equip de professionals de provada experiència i capacitat per resoldre nombroses situacions relacionades amb la geotècnia enfocat en llocs amb condicions estrictes d’espai.

Més artícles

Javier Turrillo NOVA INTERFÍCIE 3D El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta. PLACA BASE CONFIGURABLE i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix…
DESCRIPCIÓ DEL SISTEMA El sistema RSA (o pantalla de protecció perimetral manual) es basa en una pantalla de protecció perimetral de gran lleugeresa, que s’adapta a qualsevol geometria o configuració d’obra. EL PER QUÈ DEL SISTEMA? El sistema sorgeix de la necessitat detectada, al llarg de la nostra experiència…
Álex Giménez Jiménez Comptem amb més de 25 anys d’experiència com a societat filial a la Península Ibèrica de l’empresa Friedr Ischebeck GmbH, en Ennepetal (Alemanya), principalment a l’àmbit de l’enginyeria civil i de l’edificació. A més d’oferir-li els nostres productes, proporcionem assessorament tècnic i professional personalitzat als nostres…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.