Gamma de reparació i reforç estructural

Juan Pablo González García – Responsable Oficina tècnica Grupo Puma

GAMMA DE REPARACIÓ I REFORÇ ESTRUCTURAL. OFICINA TÈCNICA DE GRUP PUMA

Grupo Puma és una empresa d’origen nacional, fabricant de productes i sistemes per a la construcció, amb presència al mercat des de fa 40 anys i que posseeix, avui dia, una gamma de solucions constructives molt diversificada, capaç de satisfer totes les necessitats de tècnics, aplicadors especialistes i constructors.

GAMMA DE PRODUCTES DE REPARACIÓ I REFORÇ D’ESTRUCTURES

En l’àmbit de la reparació estructural, disposem d’una àmplia gamma de morters tècnics de reparació R4 i R3, morters tipus grout, passivadors d’armadures, promotors d’adherència, protectors superficials del formigó, inhibidors de corrosió migratoris, així com una completa gamma de reforços estructurals mitjançant fibra de carboni, formada per laminats, teixits i connectors preformats.

SOSTENIBILITAT

Grupo Puma posseeix les DAP (Declaració ambiental de producte) per a la pràctica totalitat de la seva gamma de productes, suposant un exercici de transparència davant del sector. Possibilita l’obtenció de puntuació extra en aquelles obres que posseïran certificat de sostenibilitat.

ASSESSORAMENT TÈCNIC PERSONALITZAT

Amb l’ànim de prestar una assistència personalitzada als tècnics, posem a disposició de tots els interessats l’Oficina tècnica de Grup Puma, formada per personal altament qualificat, experts en productes i sistemes de reparació, a més de tots els sistemes i productes que comercialitza la companyia.

Alguns dels serveis que prestem des de l’OT de Grup Puma:

  • Realització d’informes de prescripció personalitzats.
  • Detalls constructius CAD.
  • Biblioteques BIM.
  • Partides d’obra BC3 i presència als principals bancs de preus.
  • Dosiers d’obres executades.
  • Predimensionat de solucions de reforç estructural.
  • Formacions a mida en estudis d’arquitectura, enginyeries, escoles tècniques, col·legis professionals, etc.

També comptem amb una àmplia xarxa de tècnics de prescripció distribuïts per tota la geografia nacional que brinden una assistència tècnica de proximitat, podent contactar i desplaçar-se a l’obra o al seu despatx professional amb celeritat.

XARXA D’APLICADORS ESPECIALITZATS

La reparació estructural requereix una posada en obra acurada, realitzada per aplicadors especialitzats en aquest tipus de productes. A Grupo Puma comptem amb una xarxa d’aplicadors recomanats per a la realització d’aquest tipus de treballs tan específics, a més del suport a obra brindat per la nostra xarxa de tècnics i monitors especialistes.

Documents adjunts

Grupo Puma és un fabricant de productes i sistemes constructius amb més de 45 anys d’experiència al sector

Més artícles

Javier Turrillo NOVA INTERFÍCIE 3D El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta. PLACA BASE CONFIGURABLE i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix…
DESCRIPCIÓ DEL SISTEMA El sistema RSA (o pantalla de protecció perimetral manual) es basa en una pantalla de protecció perimetral de gran lleugeresa, que s’adapta a qualsevol geometria o configuració d’obra. EL PER QUÈ DEL SISTEMA? El sistema sorgeix de la necessitat detectada, al llarg de la nostra experiència…
2PE PILOTES, SL té una dilatada experiència acumulada en més de 20 anys com a empresa especialitzada en la realització de fonamentacions especials en condicions estrictes d’espai. D’ençà, hem realitzat nombroses obres, totes elles amb un denominador comú, amb limitacions especials d’espai per diverses raons, des de treballs sota…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.