Nou Software de càlcul i-Expert

Javier Turrillo

NOVA INTERFÍCIE 3D

El nou programari i-EXPERT permet modelar de forma fàcil i intuïtiva en totes les seves aplicacions: selecció d’aplicacions predefinides com baranes, forques, calcis d’esquadres i estructures de fusta.

PLACA BASE CONFIGURABLE

i-EXPERT permet modelar la platina per elements finits i verificar si el gruix és suficient per garantir la seva rigidesa, el programari d’indicar el desplaçament màxim, la fletxa a la crugia i la coacció de «Von Mises».

A més, ofereix una placa base configurable: a part de les plaques base predefinides com plaques rectangulars, circulars, triangulars; podem configurar-la amb qualsevol forma i geometria. Permet dimensionar una aplicació amb N fixacions i indicar les coordenades de cada punt de fixació.

INTUITIU

El menú principal ofereix una ràpida adaptació a l’programari de càlcul i-EXPERT.

Molt fàcil d’utilitzar:

  • Selecció de l’aplicació.
  • Definició de la geometria de la placa base.
  • Definició de el suport en formigó o material buit.
  • Introducció d’esforços (tracció, tallant, moment torsor, moment flector).
  • Possibilitat de combinar diverses aplicacions: foc / sísmic. I combinació de càrregues.

ÀMPLIA SELECCIÓ D’ANCORATGES

Des de la pantalla de resultats, podem seleccionar els ancoratges adaptats gràcies a filtres de selecció, accedir a l’resum de les resistències de el grup d’ancoratges, a les dades d’instal·lació i a l’edició de l’informe de càlcul en diversos formats.

DESCARREGAR ARXIUS BIM I CAD

Possibilitat de descarregar arxius BIM, CAD, ETA i fitxes tècniques de l’ancoratge seleccionat des del programari.

DISPONIBLE CÀLCUL EN MATERIALS BUITS

A més d’estar actualitzat a la nova normativa EUROPEA EN 1992-4 de l’EUROCODI 2, el nou programari de càlcul i-EXPERT permet el càlcul d’ancoratges en materials buits: bloc buit de formigó, maó buit, maó massís, llosa alleugerida i formigó cel·lular.

i-EXPERT JA NO TÉ LÍMITS

Compatibilitat amb qualsevol cercador INTERNET EXPLORER, GOOGLE CHROME, FIREFOX.

Fins i tot podràs fer càlculs estructurals des del mòbil!

Documents adjunts

Especialitzada en sistemes de fixació per a formigó/acer, la marca SPIT és una referència històrica a França i ara és àmpliament reconeguda al mercat de la construcció a tot Europa. Ofereix solucions per a tots els professionals de la construcció: paletes, electricistes, guixers, plaquistes, metal·lúrgics, façandistes, lampistes, reformistes, climatitzadors, etc.

Més artícles

Paco Domínguez Una diagnosi de patologies d’estructures de fusta ens permet conèixer de primera mà el veritable estat de conservació, més enllà del que es pugui apreciar visualment. Com a exemple, en la figura 1 s’aprecia una biga de fusta amb forats de sortida de corcs de petita grossària,…
El sistema de grimpat autoguiat d’Alsina permet l’execució tant murs grimpats com proteccions perimetrals.El conjunt està guiat en tot moment per uns capçals ancorats al mur o al forjat de formigó endurit que permet el grimpat de posada a posada la construcció. •  Equip hidràulic. La principal característica del…
A Roansa dissenyem i fabriquem l’ànima de les edificacions a través d’elements de formigó industrialitzat. Des de 1934, creem solucions constructives amb component estètic per a edificis resi­dencials i de serveis, habitatges, naus comercials i naus industrials. PROJECTES Treballem amb solucions constructives a mida, projectes totalment personalitzats, elements de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.