5ª edició del curs ‘Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars’

El pròxim mes d’octubre l’Associació de Consultors d’Estructures organitzarà la segona part de la 5ª edició del curs ‘Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars‘, una formació que s’impartirà en el marc de la innovadora col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són: l’Institut d’Estudis Estructurals, l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’ACE.

Es tracta d’una iniciativa impulsada amb l’objectiu de sumar esforços per promoure cursos de formació en excel·lència dins de l’àmbit de l’arquitectura i, en concret, en l’especialització de la consultoria estructural i la rehabilitació. Així, es tracta d’un curs adreçat principalment a arquitectes, a altres professionals no especialistes en càlcul estructural i a professionals amb experiència pràctica limitada però ben formats en rehabilitació a nivell teòric.

El curs es desenvoluparà a través de 6 sessions d’exercicis de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació. Així, els continguts de la formació abraçaran des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici o les comprovacions estructurals d’elements concrets, a altres més especialitzats com el càlcul de reforços segons les diverses tipologies.

Sis professors triats entre els millors professionals en l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i de la rehabilitació del nostre país -pertanyents tots a l’ACE- seran els encarregats d’impartir les sessions d’aquest curs, el qual ofereix un total de 24 hores presencials retransmeses en directe per videoaula.

Durant les pròximes setmanes us donarem més detalls sobre aquesta formació, així com informació relacionada amb els terminis d’inscripció i amb les tarifes d’accés. Recordeu que podeu adreçar-vos a nosaltres a través del correu electrònic tac.beweca@oicartsinimda i del telèfon 93 401 18 88.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.