5è Curs ‘Fusta Constructiva’ | Del 21/02/2020 al 11/12/2021

Inclou la inscripció gratuïta al 3r Congrés Fira Fusta Constructiva

Construir amb fusta és construir futur”. Així de contundent es presenta la cinquena edició del curs “Fusta Constructiva”, una formació impulsada pel Gremi Fusta i Moble la qual permet una visió tècnica, pràctica i comprensiva de tot el procés constructiu de la fusta: des de la fusta d’origen fins a la seva aplicació constructiva, passant pel disseny, el càlcul, el transport, el muntatge i els acabats.

Aquest curs neix arrel de la necessitat de fer que la construcció evolucioni cap a un model més sostenible i respectuós amb el planeta; un canvi on la fusta juga un paper molt important. Partint d’aquesta premissa, doncs, i conscients de la demanda i del interès mundial que desperta la construcció amb fusta, el Gremi Fusta i Moble de Catalunya ofereix una formació enfocada a capacitar a professionals, industrials i persones interessades en ser pioner tecnològics i competitius en un mercat laboral emergent.

El curs compta amb la participació dels arquitectes més reconeguts i experimentats en la construcció amb fusta, amb les aportacions de constructores especialitzades en aquesta metodologia, amb la col·laboració d’empreses proveïdores de productes i serveis complementaris i amb la intervenció dels organismes tècnics especialitzats en el món de la fusta.

Com a novetat, aquesta cinquena edició conté temes nous, així com l’ampliació i l’aprofundiment de temes que s’havien impartit en les anteriors edicions. Per primer cop, a més, s’ofereix la possibilitat d’atendre el curs de forma presencial, online o combinant les dues modalitats, amb la intenció d’adaptar-se millor a les necessitats personals dels alumnes.

S’adreça a professionals, industrials i estudiants que vulguin endinsar-se en el posicionament estratègic dins d’una de les indústries que més treball genera en la Unió Europea i als interessats en formar part de la revolució constructiva de la fusta; arquitectes, aparelladors, enginyers, interioristes, professionals de constructores promotores, estudiants, tècnics de les administracions públiques, etc.

Amb un comitè acadèmic format per grans noms d’especialistes en la construcció amb fusta, tal com són en Jorge Blasco i en Josep Bunyesc, el curs compta a més amb un claustre format per un munt d’experts, entre els quals destaquen els noms del Francisco Arriaga, l’Albert Admetlla, etc.

La cinquena edició engega el pròxim 21 de febrer de 2020 i ja us podeu inscriure. Per conèixer el programa, els preus del curs, les condicions de participació i tota la informació relacionada amb ‘Fusta constructiva’, descarregueu el DOSSIER DEL CURS FUSTA CONSTRUCTIVA 20/21.

Més informació | www.fustaconstructiva.cat / tac.elbomatsufimerg@oicamrof / 933 233 200

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.