ACIES i AFECI presenten aquesta setmana a Madrid la I edició del “Foro sobre Estructuras de Edificación”

La cita, la qual se celebrarà el pròxim 12 de desembre a l’Instituto de Ciencias de la Construcción Eduardo Torroja (IETCC), té com a objectiu abordar les activitats relacionades amb els gremis d’ambdues entitats

El pròxim 12 de desembre tindrà lloc a l’Instituto de Ciencias de la Construcción Eduardo Torroja (IETCC) l’esdeveniment “Foro sobre Estructures de Edificación”, una cita organitzada per l’Associació de Consultors Independents d’Estructures d’Edificació (ACIES), un projecte quasi homòleg al de l’ACE, i per l’Associació de Fabricants d’Encofrats i Cimbres (AFECI). El propòsit, traslladar als arquitectes, promotors, aparelladors, enginyers i altres professionals del sector, membres o no d’ACIES i d’AFECI, les activitats relacionades amb els gremis d’ambdues entitats.

Així, entre d’altres coses, la cita servirà per informar i formar als assistents sobre les activitats, problemàtiques i solucions vinculades a encofrats i cimbres i estructures d’edificació, així com per promoure la col•laboració i fomentar la interacció dels professionals i empreses del sector.

De la mateixa forma, la cita s’impulsa amb l’ànim de crear un marc de referència pel debat i la col•laboració entre empreses de diversos tipus i amb les entitats relacionades.

Durant el Foro de Estructuras de Edificación tindran lloc una sèrie de conferències on es tractaran assumptes d’interès pel gremi, acompanyats de moments de trobada entre els assistents amb la finalitat de fomentar les relacions professionals i l’intercanvi d’experiències. Entre els conferenciants, professionals de renom com en Juan Carlos Arroyo, Francisco Duarte, Jordi Garcia o Eduard Romero, entre d’altres.

Es pot consultar el programa sencer aquí.

El termini per inscriure’s finalitza demà dimarts 10 de desembre i pot es pot tramitar a través d’aquest enllaç.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.