Curs ‘Càlcul d’estructures en rehabilitació: sostres’

L’Escola Sert, el centre de formació continua del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), ha programat per al pròxim mes de juny una sèrie de cursos intensius amb la voluntat d’impulsar la formació dels arquitectes col·legiats i d’acompanyar-los, alhora, en el desenvolupament del seu exercici professional i en l’exploració dels nous perfils d’ocupació.

Dins d’aquesta programació de sessions formatives -batejada amb el nom “Escola d’Estiu 2017”-, l’Escola Sert ofereix, juntament amb l’Institut d’Estudis Estructurals (IEE) de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE), el curs “Càlcul d’estructures en rehabilitació: sostres“, un curs que arriba a la seva sisena edició i que s’adreça principalment a l’arquitecte no especialista en càlcul i a altres professionals amb experiència pràctica limitada en aquest sentit, però ben formats en rehabilitació a nivell teòric.

La formació, dirigida pel doctor arquitecte Robert Brufau i impulsada amb el propòsit d’ajudar als participants a millorar, ampliar i completar els seus coneixements en matèria de consultoria estructural i rehabilitació, s’emmarca dins de les actuacions desenvolupades per l’ACE i el COAC amb l’objectiu de promoure cursos de formació en excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’arquitectura.

Quan se celebra el curs?

La formació tindrà lloc en horari de dimarts i dijous, de 10 a 14h, a l’Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona). S’inicia el 27 de juny i finalitza el 13 de juliol de 2017.

Matriculació i preus

Per formalitzar la vostra inscripció al curs heu d’accedir a la pàgina web de l’Escola Sert, fent clic aquí. Podeu triar la modalitat de matriculació en funció del vostre perfil professional (si sou o no socis de l’ACE, si esteu col·legiats al COAC, etc.). Les inscripcions romandran obertes fins al 23 de juny de 2017.

Funcionament del curs

El temari del curs queda dividit en dues parts:

  • Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: sostres, el curs present.
  • Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars, que s’iniciarà durant aquesta tardor.

Cada part plantejarà i resoldrà, en 6 sessions, uns 25 casos de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació, tractant des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici, passant per les comprovacions estructurals d’elements concrets, fins a arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies. En total 12 professors triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país –tots ells pertanyents a l’Associació de Consultors d’Estructures- impartiran un total de 48 hores presencials.

Aclariments

El curs s’impartirà de manera presencial a les aules de l’Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona) i a la vegada es podrà seguir en directe a través d’Internet per la VIDEOAULA. Cada sessió quedarà gravada i es podrà tornar a veure en qualsevol moment mentre duri el curs. Per tant, si no es pot seguir el curs presencialment o en directe, es podrà fer en diferit a través de les sessions gravades.

Programa del curs

Podeu consultar tots els detalls de la formació i el programa del curs a través d’aquest enllaç.

 

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.