Curs de Càlcul en Rehabilitació. Sostres

Impulsat amb l’objectiu de promoure la formació en excel·lència acadèmica dins l’àmbit de l’arquitectura en general i de la consultoria estructural i la rehabilitació en particular, el curs “Càlcul d’estructures en rehabilitació: sostres” (9a edició), organitzat conjuntament per l’Escola Sert del COAC i l’Institut d’Estudis Estructurals de l’ACE, engega una nova edició el 18 de febrer de 2021.

La formació, adreçada a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul i/o a professionals amb experiència pràctica limitada, s’impartirà de manera online els dimecres, de 16h a 20h.

En rehabilitació és freqüent trobar-se amb casos on les intervencions necessiten comprovacions de càlcul estructural, les quals acostuma a realitzar-les un especialista en la matèria; quan es tracta d’intervencions senzilles, però, amb els coneixements bàsics un tècnic/a es podria encarregar. Aquest curs, així, pretén abundar en aquest tipus de coneixements per tal de dotar als alumnes de certa autonomia de decisió.

Es tracta d’una formació, el programa de la qual, queda dividit en dues parts: sostres, d’una banda, i fonaments, murs i pilars, per l’altra. El més adient és efectuar els dos cursos, si bé es poden cursar també per separat. L’apartat de “Sostres”, que és aquest curs en questió, consta de 6 sessions de 4h cadascuna, les quals segueixen l’estructura explicació teòrica i conceptes de càlcul amb exemples pràctics.

Dirigit pel Dr. Arquitecte David Lladó i Porta, i amb un quadre docent amb especialistes com ara Robert Brufau, trobareu tota la informació relacionada amb el curs, així com el programa i els preus, aquí.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.