Èxit d’assistència a la jornada tècnica sobre encofrats i cimbres

  • Impulsada per l’ACE, la cita ha comptat amb una molt bona participacio d’assistents
  • En Jorge Blasco, en Jordi García, el Lluís Chabert  i l’Íñigo Kerejeta han donat el tret de sortida a la sessió, la qual s’ha celebrat aquest matí a l’Aula Màster del Campus Nord de la UPC
  • En els pròxims dies penjarem al nostre canal de Youtube un vídeo de la sessió al complet

Passàven pocs minuts de les 9 quan s’iniciava, aquest matí, la jornada tècnica “Encofrats i cimbres: seguretat en fase d’estructures“, una sessió organitzada per l’Associació de Consultors d’Estructures amb el propòsit d’analitzar tant la situació actual com l’evolució que han seguit els sistemes d’encofrats i cimbres; s’han tractat aspectes com la seguretat en fase d’estructures, l’actualització del marc normatiu i les noves eines i guies per a aquests sistemes.

La primera aproximació als sistemes d’encofrats i cimbres ha vingut de la mà de Sistemas Técnicos de Encofrados, amb la presentació de la nova Norma UNE 180 201 relativa als encofrats; disseny general, requisits de comportament i verificacions. Acte seguit, i gentilessa d’Encofrados J.Alsina, hem conegut la Guia Informativa sobre encofrats i cimbres d’AFECI (Associació de Fabricants d’Encofrats i Cimbres), una guia on es recull, entre d’altres aspectes, els estàndards de seguretat i qualitat en els sistemes d’encofrats. Després, repàs a altres normes existents sobre puntals i cimbres, a càrrec de Jordi Garcia.

Després d’una petita pausa pel cafè hem continuat amb els fonaments teòrics dels estudis d’apuntalament en estructures a la construcció i hem conegut alguns exemples de software de pre-dimensioinat d’encofrats i estintolaments.

Per acabar, la presentació d’un cas real de càlcul d’apuntalament i encofrat, amb Iñigo Kerejeta Garmendia d’ULMA i E,E. Coop.

Gràcies a tots per la vostra atenció i assistència. Si voleu tornar a repasar tot allò tractat a la jornada o no heu pogut venir però teniu interés, recordeu que al nostre canal de Youtube penjarem, en els pròxims dies, un vídeo de l’esdeveniment.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.