Èxit de la jornada de presentació del llibre “Jiménez Montoya Esencial: Hormigón Armado”

La jornada, organitzada per l’ACE amb el patrocini de PROPAMSA, PROMSA i MAPEI, va comptar amb l’assistència d’alguns dels autors i autors col·laboradors d’aquesta nova edició del clàssic

#HormigónAmado es mereix hashtag propi i fins i tot una samarreta (foto capçalera). I és que es tracta, induptablement, d’un material que desperta passions entre els professionals que ens hi dediquem al món de les estructures i de la construcció en general. Però si hi ha algun apassionat del formigó a la sala, amb permís de tots els presents, aquest és el Juan Carlos Arroyo, un dels protagonistes de la jornada que l’ACE va organitzar ahir a la tarda al Campus Nord de la UPC.

A l’Aula Magna del recinte van reunir-se desenes de persones per conèixer tots els detalls relacionats amb el llibre Jiménez Montoya Esencial: Hormigón Armado, una nova edició -la 16º, més concretament- del clàssic escrit fa més de 50 anys per Montoya i considerat bíblia i obra de referència de moltes càtedres de formigó.

L’acte va comptar amb l’assistència destacada de Valentín Alejandrez, Director de CINTER Divulgación Técnica i editor de l’obra, i de Juan Carlos Arroyo, Dr. Enginyer soci fundador de CALTER Ingeniería de Estructuras i un dels autors del llibre. De fet, Arroyo va unir-se a Álvaro García Meseguer i Francisco Morán Cafré en la tasca d’escriure una nova versió de l’obra ja en la passada edició; amb la presència d’aquest últim també vam poder comptar ahir a la tarda, així com amb altres autors col·laboradors.

L’esdeveniment resultà tot un èxit, no només d’assitència sinó de contingut. Va estar un plaer escoltar com va estar el procés de creació d’aquesta “nova” obra, la lectura de la qual us recomanem ferventment.

Vet aquí algunes fotografies de l’esdeveniment:

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.