Inici de la 2ª part del curs ‘Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars’

El pròxim 12 de febrer s’inicia la segona part del curs “Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars”, una formació que celebra la seva sisena edició i que s’impartirà en el marc de la innovadora col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són: l’Institut d’Estudis Estructurals, l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’ACE.

Es tracta d’una iniciativa impulsada amb l’objectiu de sumar esforços per promoure cursos de formació en excel·lència dins de l’àmbit de l’arquitectura i, en concret, en l’especialització de la consultoria estructural i la rehabilitació.

Adreçat principalment a arquitectes i a altres professionals no especialistes en càlcul estructural i a professionals amb experiència pràctica limitada però ben formats en rehabilitació a nivell teòric, el curs està dirigit pel Doctor Arquitecte Robert Brufau, qui comptarà també amb l’ajuda d’altres professionals que pertanyen a la nostra associació. En total ,12 professors triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país.

El curs es desenvoluparà a través de 6 sessions, amb una 25ª d’exercicis de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació. Així, els continguts de la formació abraçaran des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici o les comprovacions estructurals d’elements concrets, a altres més especialitzats com el càlcul de reforços segons les diverses tipologies.

El curs s’impartirà de manera presencial a les aules de l’Escola Sert (c/Arcs 1-3 Barcelona) i a la vegada es podrà seguir en directe a través d’Internet per la videoaula; s’impartiran un total de 48 hores de formació i els alumnes podran plantejar dubtes i qüestions que el professor podrà resoldre al moment. Cada sessió quedarà gravada i es podrà tornar a veure en qualsevol moment mentre duri el curs.

Aquí trobareu el programa complet del curs, així com la informació relacionada amb el procés i el termini d’inscripció.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.