Inscripcions obertes pel curs ‘Càlcul d’estructures en rehabilitació: sostres (7ª edició)’

Adreçat a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul i a professionals en rehabilitació amb experiencia pràctica limitada

Impulsat per un conjunt d’institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes amb l’objectiu de promoure la formació en excel·lència acadèmica dins l’àmbit de l’arquitectura en general i de la consultoria estructural i la rehabilitació en particular

Dirigit pel Dr. Arquitecte Robert Brufau, amb temari dividit en dues parts, una que s’iniciarà al novembre (sostres) i l’altra, a la primavera de 2019 (fonaments, murs i pilars)

L’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Institut d’Estudis Estructurals (IEE) de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) impulsen una edició més el curs “Càlcul d’estructures en rehabilitació”, formació que enguany se celebrarà per setè any consecutiu i que compta a més aquest cop amb la col·laboració de l’empresa ASEMAS.

Es tracta d’un curs adreçat principalment a arquitectes joves i a professionals del sector que no siguin especialistes en càlcul o que tinguin bon coneixements teòrics sobre rehabilitació però necessitin experiència pràctica. S’impulsa amb l’objectiu de promoure la formació en excel·lència dins l’àmbit la consultoria estructural i la rehabilitació i compta, per això, amb la col·laboració estreta entre diverses institucions professionals i acadèmiques.

El curs està dividit en dues parts. La primera, sobre càlcul d’estructures en rehabilitació amb especialitat sostres, engegarà el pròxim 13 de novembre i s’allargarà fins a meitat del mes de desembre. Seran en total 6 jornades que s’impartiran els dimarts de 10 a 14h, de manera presencial, a les aules de l’Escola Sert (C/Arcs 1-3 Barcelona). Les classes, però, podran seguir-se a la vegada, en directe, a través de la VIDEOAULA, una eina que incorpora les diapositives preparades pel professor i també un xat actiu durant la sessió.

La segona part del curs tractarà les estructures en rehabilitació, especialment pel que fa a fonaments, murs i pilars; aquesta s’iniciarà durant la primavera de 2019.

Amb una capacitat de 40 places, es tracta d’una formació dirigida pel doctor arquitecte Robert Brufau. 12 professors més, triats entre els millors professionals en l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i de la rehabilitació del nostre país, completen l’equip docent.

Inscripcions

Les persones interessades poden inscriure’s a partir d’avui mateix i fins el pròxim 7 de novembre de 2018, a través de l’Escola Sert. Els preus els trobareu aquí.  El cobrament de la matricula es farà efectiu abans d’iniciar el curs o mòdul de postgrau.

Més informació | COAC i ACE

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.