Jornada “Desafiaments en el disseny estructural”

ACIES i Hilti organitzen el pròxim 7 de novembre una sessió tècnica sobre connexions estructurals acer-formigó

La connexió entre elements estructurals mixtes ha representat des de sempre un autèntic desafiament per a l’enginyer i, alhora, suposa quelcom que desperta molt interès entre els professionals dedicats al disseny estructural. La publicació de la nova normativa Europea per al disseny de connexions estructurals acer-formigó (Eurocodi 2, part 4), a més, canvia molt el paradigma.

És per això, i amb el propòsit de debatre sobre tot allò relacionat amb el tema, que l’Associació de Consultors Independents d’Estructures d’Edificació (ACIES) ha organitzat, juntament amb Hilti, una trobada tècnica el pròxim 7 de novembre.

La cita se celebrarà a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Madrid (Calle Almagro 442), podeu consultar el programa de l’esdeveniment al final del text.

Afegir que l’ACE, estretament lligada a ACIES, disposa de invitacions per aquells que hi vulguin assistir (contactar amb moc.eca@oicartsinimda. Pel que fa a les places, aquestes són limitades (per ordre d’inscripció) i de confirmació d’assistència obligatòria (a moc.itlih@giup.atram).

Hilti desenvolupa, manufactura i comercialitza productes per a la construcció i per a les industries de manteniment d’edificació, principalment per a clients professionals.

Programa

16.30h – 18.00h

  • “Hacia una nueva etapa técnica: la visión de ACIES” (D. Francisco Duarte, Presidente de ACIES)
  • “Aspectos generales del diseño de conexiones estructurales: nuevo método de diseño Eurocódigo 2 – parte 4” (D. Luis Miguel Pombo. Global Engineering Hilti Corporation
  • “Conexión de estructura nueva y existente en los proyectos Torre Caleido y remodelación del Estadio Santiago Bernabéu” (Dª Mónica Sanz. Directora de proyectos de INES Ingenieros Consultores
  • “Conexiones entre estructuras. Rehabilitación del edificio España, Hospital Universitario de Toledo y otros proyectos” (D. Álvaro Serrano. Director Técnico de MC2 Estudio de Ingeniería”.

16.30h – 18.00h

  • Networking
Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.