Restauració i conservació d’edificis | Curs d’estructures d’arquitectures històriques

L’Associació de Consultors d’Estructures i l’Associació de Restauradors de Patrimoni Arquitectònic (ArpArq) organitzen els pròxims dies 29 i 30 de juny i 6 i 7 de juliol el taller “Estructures d’Arquitectures històriques“, una cita que es desenvoluparà a través de 4 sessions i amb la qual es persegueix el propòsit de dotar als participants dels coneixements fonamentals per avaluar l’estabilitat i el grau de seguretat estructural d’una construcció.

A càrrec de l’arquitecte Francisco Jurado, tot un referent en matèria de reconstrucció del patrimoni històric, es tracta d’una formació dirigida a tots aquells professionals que desenvolupen la seva feina en projectes relacionats amb la restauració i conservació d’edificis patrimonials. “Es tracta de dotar a l’alumnat de criteris i eines senzilles perquè puguin definir intervencions de reforç i/o millora de la seguretat d’aquest tipus d’edificis“.

Funcionament del curs

Les jornades es desenvoluparan al llarg de 4 dies, amb dues sessions de 4h diàries, matí i tarda. Els matins es dedicaran a l’exposició d’una teoria mínima i de casos pràctics d’aplicació i discussió de mètodes i eines; les tardes, als tallers de les classes pràctiques tutelades, on els alumnes desenvoluparan exercicis concrets relacionats amb tot allò que s’hagi exposat amb anterioritat.

Podeu consultar i descarregar el programa del curs a través d’aquest enllaç.

A qui s’adreça el curs

El taller està dissenyat per respondre a les necessitats de tots aquells professionals del càlcul d’estructures que vulguin ampliar els seus coneixements, adquirint les eines necessàries per desenvolupar amb seguretat projectes relacionats amb la rehabilitació i la conservació.

Només és necessari tenir una base mínima de coneixements de càlcul vectorial i tensional, així com un domini bàsic de full de càlcul (Excel, OpenOffice) i d’algun entorn gràfic (AutoCAD, ArchiCAD, MicroStation). Durant les jornades, els participants rebran textos de suport i algunes aplicacions en format d’Excel.

Altres dades d’interès

Data i lloc de celebració: El taller es desenvoluparà els dies 29 i 30 de juny i 6 i 7 de juliol, a l’Aula A4 del Campus Nord de la UPC (C/Jordi Girona 1-3 08034 Barcelona).

Preu del curs: 170€ per als socis de l’ACE i de l’ArpArq i 200€ per a la resta d’aspirants.

Inscripcions i més informació: A través de la pàgina web de l’Associació de Restauradors de Patrimoni Arquitectònic trobareu el formulari online d’inscripció. Si necessiteu més informació al respecte, podeu contactar amb l’Organització a través del correu electrònic gro.qrapra@oicacinumoc.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.