[Webinar ] ‘Consolidació i reforç d’estructures d’albanyileria i mamposteria’ – Mapei Academy (21/5)

Les formacions de MAPEI, ara online. El pròxim 28 de maig l’empresa ofereix en directe, a més, la ponència “Sistemes Mapei per a la Renovació Hotelera”

Mapei, empresa líder dedicada al sector de materials per a la construcció, amb més de 80 anys d’experiència en el camp dels adhesius, selladors i revestiments, engega una programació de webinars la qual s’allargarà fins a finals de maig. A través de formacions virtuals en directe, la companyia oferirà formació i solucions en matèria de construcció als professionals del sector.

Es tracta d’una iniciativa impulsada amb l’objectiu de contribuir a la promoció de la construcció, especialment en el context de crisi causada per la pandèmia de la Covid-19.

Demà: “Consolidació i reforç d’estructures d’albanyileria i mamposteria”

Gràcies a la tecnologia desenvolupada per Mapei, la qual permet realitzar consolidacions i reforços en estructures de mamposteria i albanyileria conservant les propietats originals de les mateixes, s’ha dotat durant anys  d’una major durabilitat a edificis existents, fins i tot als de valor històric i patrimonial.

Per explicar les característiques d’aquesta tecnologia –sistemes FRG– la  Promotora de la Prescripció de la zona Llevant i Canàries del Departament Tècnic de Mapei Spain, Beatriz Pozo, ofereix demà un webinar gratuït. L’explicació anirà acompanyada de casos d’obres reals en què es podran observar les diferents tipologies de reforços que poden realitzar-se, així com la seva aplicació pràctica.

Demà a partir de les 10h. Inscripcions aquí.

Mapei Academy: programació de webinars maig 2020

El pròxim 28 de maig, també destaquem, tindrà lloc el webinar “Sistemes Mapei per a la Renovació hotelera”, a càrrec d’Eva Valdivieso, Promotora de Prescripció de la zona Centre i Sud del Departament Tècnic de Mapei Spain.

Via i més informació | Mapei Spain

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.