BIS STRUCTURES i BBG Estructures col·laboren en el projecte de construcció guanyador del Nou Palau Blaugrana

Fa unes setmanes el Jurat de l’Espai Barça -format per cinc membres del Club, tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i un membre de l’Ajuntament de Barcelona- va decidir per unanimitat atorgar el projecte de la construcció del Nou Palau Blaugrana a l’equip format per HOK + TAC Arquitectes.

La proposta presentada, escollida entre més d’una centena de projectes, ha comptat amb la col·laboració de PGI Ingineering, BBG Estructures i BIS Structures, ambdós Socis Numeraris Professionals de l’Associació de Consultors d’Estructures.

El caràcter multifuncional del projecte guanyador, així com la seva innovació, permeabilitat, flexibilitat i marcada personalitat, són alguns dels trets que han convençut al jurat del Futbol Club Barcelona. De geometria orgànica, aporta una bona seqüència entre Palau, pista annexa, pista de gel i les instal·lacions de la FCB Escola.

Està previst que les obres del Nou Palau Blaugrana comencin durant la temporada 2017/18 i acabin durant la temporada 2019/20. Pel que fa a la ubicació del Nou Palau, aquest se situarà a l’actual ubicació del Miniestadi.

Des de l’ACE ens alegra conèixer la participació de dos dels nostres socis en aquest repte, l’esforç dels equips dels quals s’ha vist recompensat amb l’elecció de la proposta.

Via i més informació | Bis Structures + FCBarcelona

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.