Canvi de dates de l’inici del curs ‘Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars’

Curs d’especialització en el càlcul d’estructures de projectes de rehabilitació de l’Escola Sert per a enginyers i arquitectes. Adquireix els coneixements bàsics que qualsevol especialista ha de tenir i aconsegueix la teva pròpia autonomia a l’hora de realitzar una intervenció en rehabilitació.

Dates: 8 Abr 2021 – 13 maig 2021

Modalitat: Online

Direcció: David Lladó

Duració: 24 horas

Idioma: Catalàn i Castellà

Horaris: Dijous de 10:00 a 14:00h

El proper 8 d’abril s’inicia el curs “Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars”, una formació que celebra la novena edició i que s’impartirà en el marc de la col·laboració innovadora entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes , com són: l’Institut d’Estudis Estructurals, la Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’ACE.

Es tracta d’una iniciativa impulsada amb l’objectiu de sumar esforços per promoure cursos de formació en excel·lència dins l’àmbit de l’arquitectura i, en concret, en l’especialització de la consultoria estructural i la rehabilitació.

Dirigit principalment a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul estructural ia professionals amb experiència pràctica limitada però ben formats en rehabilitació a nivell teòric, el curs està dirigit per l’Arquitecte David Lladó Porta, que comptarà també amb l’ajuda d’altres professionals pertanyents a la ACE. En total, 12 professors elegits entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país.

Normalment a Rehabilitació ens trobem amb intervencions que necessiten comprovacions o intervencions de càlcul estructural de manera puntual. Algunes vegades aquestes intervencions requereixen un especialista però en moltes altres per la seva senzillesa n’hi ha prou amb els coneixements bàsics que qualsevol tècnic. Aquest curs pretén abundar en aquests coneixements, en particular en el càlcul, per tal que tingui una certa autonomia de decisió.

50 casos més habituals de càlcul estructural estrictament en rehabilitació, que permeten autonomia a les intervencions en edificació existents. 

Competències:

La formació de Càlcul d’estructures en rehabilitació està dividida en dues parts: Sostres por un lado y Cimientos, muros y pilares  por otra. Si bien, se pueden efectuar por separado estos dos cursos, se recomienda su continuidad para poder cerrar el círculo de cualquier intervención estructural en edificación existente.

Aquest curs en qüestió es desenvolupa en 6 sessions de 4 hores cadascuna, mitjançant la participació de professorat especialista en càlcul, però alhora amb alts coneixements i experiència en rehabilitació.

Cada classe disposarà d’una petita explicació teòrica de context, si bé, a continuació, es desenvoluparan els conceptes de càlcul de cadascun dels exemples a desenvolupar, com poden ser: comprovació de sostres de biguetes de fusta, acer o formigó; reforços amb xapes de compressió; comprovació de pilars o parets de càrrega; reforços de fonamentació; estintolaments, etc.

Aquí trobareu el programa complet de curs, així com tota la informació relacionada amb el procés i els terminis d’inscripció.

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.