Formació ACE-Protecció Civil d’Andorra febrer 2023

L’ACE, conjuntament amb l’Associació Francesa d’Enginyeria Sísmica (AFPS) amb la qual tenim signat un conveni de col·laboració, ha donat uns cursos de formació per encàrrec de Protecció Civil d’Andorra entre el 6 i el 10 de febrer de 2023 a Les Escaldes (Andorra).

Un total de 44 inspectors d’edificis en situació d’emergència post-sísmica han estat formats durant la setmana: bombers, enginyers industrials, enginyers de camins, arquitectes, aparelladors i personal de l’administració andorrana.

Quatre membres de la Comissió de sismoresistència de l’ACE (Antoni BLÁZQUEZ I BOYA, Xavier GOULA I SURINACH,  Ramon GONZALEZ-DRIGO i  Elena OLIVER I SANZ) han conformat conjuntament amb Andrei BALGIU de la “Cellule d’Urgence” de l’AFPS,  l’equip formador d’aquestes sessions que s’han impartit en 3 idiomes, francès, català i castellà, segons les intervencions.

Tant els participants com l’equip de formadors han remarcat la qualitat de la formació, dels participants i dels intercanvis durant les 4 tardes i un matí que han durat les sessions formatives. Cal destacar també els bons resultats obtinguts pels participants en les avaluacions i la perfecta organització de la formació, especialment gràcies a Natàlia GALLEGO i Anna Echeverria d’Andorra Recerca i Innovació i a Cristian PONS, director de Protecció Civil del Govern d’Andorra.

Aquesta sessió, liderada per l’ACE amb el support de l’AFPS és certament una nova etapa envers una col·laboració transfronterera entre els 3 organismes (ACE, Protecció Civil d’Andorra i AFPS).

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.