L’ACE col·labora en la creació de la guia sobre reparació estructural per la Generalitat de Catalunya

El passat 14 de gener de 2016 es van publicar diverses guies sobre la reparació estructural d’edificis existents, editades per la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Aquestes guies en concret pertanyen a la Taula d’Interpretació de Normativa de Seguretat Contra Incendis on participen diversos Il·lustres Col·legis professionals (Arquitectes, Aparelladors, Ingeniers, etc) i Bombers de la Generalitat i de Barcelona.

Segon la Generalitat de Catalunya: “Aquest document té com a finalitat donar eines per facilitar l’avaluació de l’estat inicial de l’estructura (forjats) d’edificis existents en quant al seu grau de resistència al foc, per tal de que les intervencions que s’hi realitzin no empitjorin les seves condicions inicials i proposar mètodes o solucions de protecció.”

L’Associació de Consultors d’Estructures, en concret la seva comissió sobre Foc, ha col·laborat en la redacció de les taules de resistència al foc en formigó, fusta i suport metàl·lic, per evaluar i consensuar mitjançant càlcul les seves resistències.

Es pot accedir a les fitxes a través de la pàgina de la Generalitat de Catalunya, o descarregar-te-les directament aquí:

Reparació estructural d’edificis existents

Annex 1.1 – Forjat unidireccional

Annex 2.1 – Forjat fusta lleuger

Annex 3.1 – Forjat metàl·lic

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.