Vídeo especial 30è aniversari de l’Associació de Consultors d’Estructures

Corria l’any 1986 quan un grup de professionals dedicats a la consultoria d’estructures va decidir ajuntar forces amb l’objectiu de dignificar una professió que, en aquells dies, estava poc considerada; sorgia amb aquesta unió, així, l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE), una organització que, des de llavors, no ha parat de créixer.

Avui ja es compleixen 30 anys des del naixement d’aquell projecte, tres dècades d’esforços i d’associacionisme que han vist passar moltíssims professionals procedents de diferents àmbits però amb un mateix propòsit al cap, el d’unificar coneixements per aconseguir dotar de qualitat els seus treballs, entre altres fites a assolir.

Des de l’ACE s’ha volgut homenatjar aquesta exitosa trajectòria, contruïda gràcies a la dedicació, a la professionalitat i al treball de tots els professionals que han participat i participen a l’Associació, a través d’un vídeo que recull diversos testimonis i opinions de diferents socis de l’ACE, alguns d’ells dels més veterans.

Trobareu aquest document audiovisual al canal de Youtube de l’ACE, però també el podeu veure a continuació:

Aquest vídeo ha estat possible gràcies al patrocini de:

· Encofrados Alsina
· Cointecs
· Geotecnia
· Mapei
· Menard
· Propamsa
· Sika

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.