Natura Bissé Headquarters

Es tracta d'un edifici de nova construcció destinat a seu, oficines, laboratoris i magatzem de l'empresa de cosmètica NATURA BISSE.

Any: 2019

Localitat: Cerdanyola del Vallès

BIS STRUCTURES

Plaça Pau Vila, 1, Ed. Palau de Mar, sector D, 3a planta
08039 Barcelona

moc.112sib@ofni

Es tracta d’un edifici de nova construcció destinat a seu, oficines, laboratoris i magatzem de l’empresa de cosmètica NATURA BISSE.

Ocupa un solar situat al municipi de Cerdanyola del Vallès dins de l’espai urbà del Parc de l’Alba. La parcel·la limita amb vies públiques urbanitzades als costats nord i est. Té un desnivell d’uns set metres en direcció oest-est.

L’edifici té forma rectangular amb unes dimensions màximes de 94×39 m. A més, presenta alguns espais de serveis adossats a la façana nord i sota la rampa d’accés al soterrani. Disposa d’una planta soterrani més quatre plantes sobre rasant, una d’elles semisoterrada degut al desnivell de terreny.

L’edifici ha d’allotjar tots els serveis de producció, emmagatzematge, distribució, gestió i inclús promoció i venda de la marca.

Es per això, que l’estructura ha d’estar concebuda per a permetre una gran varietat d’activitats i usos dins del mateix espai. Per aquesta raó, s’opta pel disseny de grans llums que produeixen un espai diàfan i flexible.

A les plantes soterrani i semisoterrani es disposen els espais destinats a aparcament, producció, distribució i serveis. A les plantes sobrerasant es situen les activitats d’investigació, promoció i gestió de la marca.

A més, existeix un gran espai d’emmagatzematge concebut com un gran buit de tretze metres d’alçada lliure, disposat longitudinalment a tot el costat nord de l’edifici, des d’un nivell inferior a la planta soterrani i fins al sostre de la planta baixa.

Publicitat

Més projectes

Es tracta d’un edifici de nova construcció destinat a seu, oficines, laboratoris i magatzem de l’empresa de cosmètica NATURA BISSE….
La tecnologia ELISA consisteix en una subestructura per a aerogeneradors offshore recolzats en el fons marí, construïda en formigó, les principals característiques dels quals són una FONAMENTACIÓ-AUTO-FLOTANT EN TRANSPORT que incorpora una TORRE TELESCÒPICA….
L’últim pont sobre el Riu Llobregat es va finalitzar durant el 2015, i amb 150 m de llum, es va convertir en el pont amb el major arc de Catalunya. A part del repte tècnic que va suposar el seu projecte i execució, el pont és una peça icònica…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.