6ª edició del Postgrau ‘Rehabilitar des de l’Estructura’

Un cop més l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE), a través de l’Institut d’Estudis Estructurals (IEE) i amb la col·laboració de l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), posa en marxa una nova edició del Postgrau ‘Rehabilitar des de l’Estructura’, formació celebrada enguany per sisena vegada consecutiva i que té per objectiu millorar la preparació de l’arquitecte alumne perquè pugui desenvolupar la seva activitat professional en el camp de la rehabilitació.

Es tracta d’un curs on line, impartit a través d’un campus virtual, el qual s’adreça a arquitectes i professionals interessats a obtenir la major quantitat possible d’informació i coneixements per desenvolupar amb garanties qualsevol projecte de consolidació o reforç estructural, prestant una atenció especial a les intervencions basades en l’ús de l’acer.

El contingut del curs, dirigit per Robert Brufau, pretén ser un recorregut per les diferents tècniques d’intervenció en rehabilitació edificatòria i està recolzat pel treball professional continuat de l’equip d’Arquitectes BOMA, S.A., del qual el doctor arquitecte Brufau va formar part fins l’any 2013; amb una àmplia experiència en aquest tipus d’intervencions, les seves aptituts venen avalades per la seva implicació continuada en la docència universitària a les Escoles Tècniques Superiors d’Arquitectura de Barcelona i del Vallés, ambdues de la UPC.

Postgrau Rehabilitar des de l’Estructura: inscripcions obertes

Trobareu el programa del Postgrau (dividit per mòduls) i la informació sobre preus i procediment de matriculació a través d’aquest enllaç.

Recordeu que ser membre de l’ACE està ple d’avantatges. De fet, els membres de l’Associació que no siguin arquitectes col·legiats i socis UPS Alumni Premium poden gaudir d’un PREU ESPECIAL a l’hora de formalitzar la seva inscripció a aquest curs. Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb l’ACE (tac.beweca@oicartsinimda).

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.