Comença Setembre amb bon peu: associar-se a l’ACE està ple d’avantatges

Encara que probablement molts continueu gaudint del que ben segur seran unes merescudes vacances, a l’Associació de Consultors d’Estructures volem aprofitar que l’estiu s’acaba per recomanar-vos que comenceu setembre amb bon peu: associant-vos a la ACE.

Hi ha diferents modalitats d’associació, les quals podeu consultar a través de l’enllaç. De la mateixa manera, trobareu també en aquest apartat els passos que cal seguir per associar-se a l’ACE.

Actuem com a canal de comunicació entre el col·lectiu de tècnics als quals representem i els diferents organismes de l’administració, així com d’impulsor de solucions que siguin creatives, econòmiques i segures per al correcte exercici de la professió.

Associant-te a la ACE comptaràs amb el suport constant d’un col·lectiu professional amb una amplíssima i contrastada trajectòria, així com amb la seguretat de mantenir contacte periòdic amb altres potencials partners.

Garantim un bon nivell de qualitat dels projectes estructurals de qualsevol tipus d’obra edificatoria i afrontem de forma conjunta les problemàtiques que afecten el sector. Portem 30 anys constituïts com a associació; pots conèixer tot el que pot aportar-te pertànyer a la ACE a través del testimoni d’alguns dels seus membres:

Si téns dubtes relacionats amb l’ACE, contacta’ns a través del telèfon 93 401 18 88 o del correu electrònic tac.beweca@oicartsinimda.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.