Seminari on-line: Resolució de casos habituals en obres de rehabilitació estructural

En un apuntalament, hem de considerar la càrrega total o una fracció? Què fem amb un ciment aluminós que sembla en bon estat? Hem de considerar els envans com a elements no estructurals? Totes aquestes preguntes, així com altres dubtes relacionats amb projectes de rehabilitació d’estructures, trobaran resposta durant la celebració de la taula rodona “Resolució de casos habituals en obres de rehabilitació estructural”.

Laureà Miró, Jorge Blasco, Laura Valverde i Marcel Cruells, responsables del Màster en Estructures d’Edificació: Rehabilitació i Patologia basada en intervencions reals, debatran al costat d’altres participants problemes comuns i solucions en matèria de rehabilitació d’estructures. Tindrà lloc el pròxim 31 de gener, a partir de les 18h, a través de la plataforma online Zigurat – Global Institute of Technology. La cita virtual és gratuita i està oberta a tots aquells que vulguin conèixer més sobre aquesta temàtica; la inscripció pot tramitar-se a través d’aquest enllaç.

Máster Internacional en Estructura d’Edificació “Rehabilitació i patologia”

Cal destacar que el pròxim 22 de febrer de 2017 començarà el Màster Internacional en Estructura d’Edificació “Rehabilitació i patologia”, basat en intervencions reals. De 12 mesos de durada i amb més de 600h de contingut, es tracta d’una formació dividida en 3 postgraus, els quals poden cursar-se a més de manera independent i en diferents cursos acadèmics.

L’objectiu que es persegueix és el de dotar als alumnes amb eines per afrontar la rehabilitació d’estructures en edificis, detectant patologies i lesions en una edificació existent i proposant solucions i protocols d’actuació basats en criteris de sostenibilitat. Formulat a partir de casos reals, el curs està a càrrec de grans professionals de referència en el sector. Aquí pot descarregar-se el catàleg i, a través d’aquest enllaç, emplenar el formulari de contacte per formalitzar la inscripció i/o consultar dubtes o rebre més informació sobre el màster.

Professionals en el camp de la rehabilitació d’estructures: currículum del professorat

Jorge Blasco | Arquitecte. Responsable del Postgrau de Rehabilitació Estructural en Edificis de Materials Tradicionals de Zigurat. Diplomatures en Recerca Avançada d’Incendis i en Arquitectura Legal i Forense. Professor del Departament d’estructures de la UPC. Consultor d’estructures amb més de 25 anys d’experiència.

Marcel Cruells | Arquitecte tècnic. Responsable del Postgrau de Rehabilitació estructural en Fonamentacions i Contencions d’Edificació de Zigurat. Professor de La Salle. Expert en rehabilitació d’estructures en Genescà Molist SLP.

Laureà Miró | Enginyer Industrial especialista en el càlcul, patologia i rehabilitació d’estructures d’edificació. Professor d’estructures en IQS. Coordinador del Màster.

Laura Valverde | Arquitecta. Responsable del Postgrau de Rehabilitació Estructural en Edificis de Formigó i Acer de Zigurat. Especialista en arquitectura estructural. Professora universitària de la UPC i ponent en múltiples congressos.

Via i més informació | e-Zigurat

Publicitat

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.