11º Fòrum PTEC | La innovació en el manteniment i la adaptació de les infraestructures del transport a les noves demandes

El proper dimecres 6 d’abril tindrà lloc al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) la celebració de l’onzena edició del Fòrum PTEC, una cita impulsada per la Plataforma Tecnològica Espanyola de la Construcció (PTEC) amb el propòsit d’apropar les últimes tendències en I+D i Innovació a diversos professionals del sector de la construcció, procedents de diferents àrees geogràfiques espanyoles.

Comptant amb el suport de la UPC, l’esdeveniment se centrarà enguany en la innovació en el manteniment i la adaptació de les infraestructures del transport existents a les noves demandes (trànsit, canvi climàtic, etc.). La cita s’organitza en dues sessions, les quals inclouen presentacions i ponències per part d’un ampli ventall d’especialistes en el sector; s’acull, a més, una exposició de pòsters de projectes I+D+i.

L’assistència al fòrum és gratuïta, si bé els interessats han d’inscriure’s amb antelació mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça se.cetpamrofatalp@cetp (adjuntant les següents dades: nom, entitat, direcció de correu electrònic, telèfon de contacte). Cal tenir present que el termini per inscriure’s finalitza el 4 d’abril de 2016.

Les persones interessades a assistir al 11è Fòrum PTEC trobaran més detalls sobre l’esdeveniment, així com el programa complet de la jornada, a través d’aquest enllaç.

PTEC té com a objectiu contribuir a la millora del sector de la construcció a través de la cooperació público-privada en la investigació, el desenvolupament i la innovació, portada a terme entre empreses, associacions empresarials, universitats, centres d’investigació, centres tecnològics i clients.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.