30% de descompte en bitllets de RENFE als assistents al III Congrés de Consultors d’Estructures

Ja s’ha presentat el programa definitiu del #IIICongresACE

Ponències, comunicacions tècniques, taules rodones i molt més. Això és el que es trobaran els professionals que acudeixin els pròxims 3, 4 i 5 d’abril al Congrés de Consultors d’Estructures organitzat per l’Associació de Consultors d’Estructures; després de 12 anys d’inactivitat, la cita celebra la seva tercera edició i torna amb més força que mai i amb el mateix propòsit que va impulsar-la per primer cop: el de dignificar la professió del consultor d’estructures, una professió degradada i desapareguda en moltes ocasions darrere els projectes arquitectònics o en les oficines tècniques d’empreses fabricants de productes relacionats amb les estructures.

La consultoria d’estructures requereix un nivell tècnic molt alt i actualitzat amb les novetats del sector. De fet, això ens porta a incloure en el programa diverses ponències de caràcter estrictament tècnic”, afirmen des de l’Organització del Congrés.

A través d’aquest enllaç podeu descarregar el Programa del III Congrés de Consultors d’Estructures. S’anima a tots els socis a participar de forma activa amb la seva presència, amb les seves comunicacions, en els debats o en les trobades informals entre sessions.

Estem convençuts que aquest Congrés serà un punt i seguit i que servirà per deixar enrere els anys de la crisi”.

Descompte del 30% en bitllets de RENFE als assistents al III Congrés ACE

Per tal de facilitar l’assistència a la cita, hem arribat amb RENFE a un acord, mitjançant el qual s’ofereix un 30% de descompte en bitllets de tren AVE/Llarga distància als assistents al III Congrés de l’ACE. Es podrà obtenir un descompte en bitllets de recorreguts nacionals d’anada i/o tornada amb destí Barcelona durant les dates de celebració del congrés. Per sol·licitar aquesta promoció cal estar inscrit al congrés; pot sol·licitar l’abonament escrivint a moc.ciropurg@9102eca.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.