48 Open House arriba a Barcelona els dies 26 i 27 d’octubre

El festival d’arquitectura, el qual ofereix entrada lliure als millors edificis de Barcelona, descobreix aquest cap de setmana els racons secrets i no tan secrets de la ciutat

Més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida obren les seves portes aquest cap de setmana a Barcelona amb l’objectiu d’oferir als ciutadans l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament gratis, així com de fer-los entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat, mostrant-els-hi aquells que normalment estan tancats al públic.

Es tracta del festival d’arquitectura 48 Open House, l’esperada cita arquitectònica que, després d’haver recorregut algunes de les ciutats més importants del món, aterra ara a Barcelona; concretament, els dies 26 i 27 d’octubre. Aquí pots consultar el llistat complet dels edificis que formen par de la iniciativa. De la mateixa forma, a través d’aquest enllaç podràs conèixer quins itineraris i edificis requereixen inscripció prèvia.

Impulsada per l’associació homònima, el 48 Open House naixia a Londres al 1992 i, amb els anys, s’ha anat celebrant a ciutats com Nova York, Dublin, Bilbao o Tel Aviv. Oberta a tot el món i sense ànim de lucre, la iniciativa ofereix l’oportunitat de contemplar amb altres ulls l’arquitectura d’una ciutat.

Via i més info | 48 Open House

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.