5ª edició del curs de Càlcul d’Estructures en Rehabilitació

El pròxim dilluns 13 de juny començarà la 5ª edició del curs “Càlcul d’Estructures en Rehabilitació”, una formació dirigida pel doctor arquitecte Robert Brufau i en el marc de la qual es desenvoluparan des de conceptes bàsics, com l’estudi de càrregues d’un edifici, fins al càlcul de reforços segons les diverses tipologies.

Es tracta d’un curs desenvolupat entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques, com són l’Associació de Consultors d’Estructures, l’Institut d’Estudis Estructurals i l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes. De fet, amb aquesta col·laboració es pretén sumar esforços per promoure cursos de formació en l’excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’arquitectura; en aquest cas concret, en l’especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació.

Cal destacar que el contingut teòric i pràctic d’aquesta formació vindrà donat de la mà de les figures més reconegudes de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país, els quals, per cert, pertanyen tots a l’ACE.

Un total de 48 hores presencials sumaran el total les classes, les quals podran seguir-se opcionalment també de manera on-line, a través de la VIDEOAULA.

Trobareu tot el temari d’aquest curs en aquest enllaç, a més dels detalls relacionats amb les inscripcions, etc.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.