Aprofita el confinament per formar-te, gaudir de la teva passió o compartir coneixements amb els altres

Sobre tots els recursos que recull el llibre del III Congrés de Consultors d’Estructures

El III Congrés de Consultors d’Estructures termina aquí i ha estat un èxit. Només em queda afegir: a pel IV congrés!”. El Dr. Enginyer de Camins, Canals i Ponts i President d’honor de la cita, D. Julio Martínez Calzón, despedia amb aquestes paraules el III Congrés de Consultors d’Estructures durant l’acte de clausura. Certament, és la sensació que va deixar el Congrés en els més dels seus 160 participants: la de continuar reunint-se, sumant esforços i treballant plegats per un mateix objectiu: la dignificació real de la figura del consultor d’estructures.

La cita se celebrava el passat mes d’abril, recuperant-se després d’11 anys d’aturada i perseguint el mateix objectiu que el va veure néixer. Avui fa aproximadament un any d’això i poc ens pensàvem que estaríem ara vivint aquest moment tan difícil ara. Però de la mateixa forma que el Congrés ressorgia amb força fa uns mesos volem que vosaltres, quan això acabi, en sortiu amb les mateixes ganes que abans. Resiliència. Tant de bo tinguem salut i mitjans per poder tornar a la normalitat. Mentrestant, toca quedar-se a casa però no aturar-se: podem continuar gaudint de la nostra passió, les estructures, ja sigui formant-nos més encara, compartint els nostres coneixements amb els altres o bé treballant des de casa pels nous projectes que arribaran. Re inventem-nos.

Aprofita el confinament: recursos del III Congrés de Consultors d’Estructures

Amb aquest objectiu, el d’animar-vos a aprofitar el temps del confinament, avui us recordem que aquí podeu trobar un munt de recursos relacionats amb el càlcul d’estructures.

s tracta del Llibre Oficial del III Congrés de Consultors d’Estructures, un document obert a tothom i que pot es pot consultar en línia fàcilment; un PDF amb contingut enllaçat per a un accés pràctic i ràpid.

De fet, el document té dos tipus d’índex, a partir dels quals es pot navegar pel llibre. D’una banda trobem el contingut bàsic, on es presenta el desenvolupament del Congrés de forma genèrica; d’altra, trobem el contingut per temàtica, on es presenta el desenvolupament de la cita agrupant-se els recursos en les 9 temàtiques en què es classificaren les ponències i les comunicacions.

Entrevistes, comunicacions, material usat en les ponènciesNo t’ho pots perdre!

Aprofita el confinament: forma’t, gaudeix de la teva passió i comparteix-la amb els altres. Però des de casa, of course.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.