Cita amb l’arquitectura amb fusta a Bilbao

Participació d’arquitectes mundialment coneguts, jornades tècniques per a professionals, zona d’exposició i molt més

El Bilbao Exhibition Centre acollirà els dies 18 i 19 d’octubre una nova edició d’EGURTEK, un fòrum internacional d’Arquitectura i Construcció amb fusta únic a Espanya i el qual aterra a la capital basca per setena vegada consecutiva.

La cita, ineludible per a arquitectes, enginyers i altres professionals relacionats amb el sector de la construcció, s’ha convertir en un punt de trobada de referència amb el pas dels anys. Aquesta edició comptarà amb una desena d’arquitectes internacionals de gran prestigi, especialitzats en la construcció amb fusta, i també amb l’exposició de projectes d’alta qualitat, també construïts amb fusta, de la mà dels Premis Egurtek.

La formació en el sector forestal/fusta, la innovació en el disseny amb fusta o la bio economia forestal seran alguns dels temes entorn als quals giraran les jornades tècniques paral·leles a la celebració de l’esdeveniment, organitzades aquestes per la Baskegur (Associació de Fusta d’Euskadi). A la zona Expo, a més, participaran més de 70 firmes d’arquitectura, cases de fusta, empreses que comercialitzen tractaments per a la fusta, professionals de l’àmbit de la construcció sostenible, etc., per mostrar els seus productes i serveis més avançats.

Més informació | Egurtek

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.