Conveni ACE – AFPS

L’ACE acaba de signar un conveni de col·laboració amb l’AFPS (Association Française du Génie Parasismique) en el marc d’actuacions  en situació d’emergència post-sísmica. Aquesta associació té com objectiu estudiar els terratrèmols, les seves conseqüències sobre el terreny, sobre els edificis i el seu entorn, i investigar i promoure totes les mesures destinades a minimitzar les conseqüències i protegir la vida humana.

Aquesta col·laboració servirà per intercanviar experiències en diferents matèries relacionades amb la diagnosi d’edificis en situació emergència post-sísmica, com son, entre d’altres:

  • Accions de Formació de tècnics acreditats per a realitzar els diagnòstics
  • Actualització dels formularis de danys desenvolupats per ambdues associacions per a realitzar els diagnòstics
  • Donar suport als organismes competents de les Administracions respectives de la Gestió de l’Emergència post-sísmica
  • Preparatius per actuar en cas de terratrèmol.

Com a primera acció, l’AFPS  ha posat a disposició de l’ACE bona part del material dels seus cursos de Formació que seran utilitzats en una primera tanda Formativa d’uns pocs tècnics de l’ACE i d’Andorra (4 dies del mes de maig). Servirà per poder realitzar un Exercici de simulació de l’avaluació de danys, que es farà en el marc del projecte POCRISC, el proper mes de juny.

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.