Diverses obres amb càlcul d’estructures de Blàzquez i Guanter destaquen diferents certàmens d’arquitectura

Ens plau comunicar-vos que el Nou Centre de Recepció de Visitants del conjunt arqueològic d’Empúries, obra de l’estudi Fuses-Viader, ha estat premiada i/o seleccionada en diversos certàmens d’arquitectura; es tracta de dos projectes en els quals el càlcul d’estructures ha estat efectuat per l’estudi Blàzquez-Guanter, regentat pel Secretari de l’Associació, el Sr. Antoni Blàzquez.

El projecte ha estat finalista als Premis FAD d’Arquitectura 2016, si bé també ha rebut una menció especial als Premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines 2016. Les instal·lacions, ubicades a l’entrada del jaciment, tenen com a objectiu ordenar l’accés a l’espai, facilitar tota la informació històrica i arqueològica als visitants i acollir una botiga.

Especialitzats en el disseny i càlcul d’estructures, a Blàzquez i Guanter es porten a terme diferents tipus de projectes d’arquitectura i enginyeria. Cal destacar, d’altra banda, que als Premis d’Arquitectura Girona 2016 també ha estat seleccionada l’obra de la nova oficina d’Arquia Banca, calculada pel soci de l’ACE, de l’arquitecte Javier de las Heras Solé.

Vía |
Blàzquez i Guanter
Fuses-Viader

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.