Donem la benvinguda a nous socis numeraris i protectors

Tot i que ja fa més de 30 anys d’ençà que s’inicià el nostre projecte, l’Associació de Consultors d’Estructures continua creixent dia rere dia i sumant nous socis a les seves files, ja sigui de caràcter numerari, protector o soci aspirant estudiant.

Beneficis d’associar-se a l’ACE

Associar-se a l’ACE està ple d’avantatges, entre les quals, comptar amb el suport constant d’un col·lectiu professional amb una àmplia i contrastada trajectòria en el sector, així com amb la seguretat de mantenir el contacte continuat amb altres potencials partners.

Actuem com a canal de comunicació entre el col·lectiu de tècnics al qual representem i els diferents organismes de l’administració, així com d’impulsor de solucions que siguin creatives, econòmiques i segures per al correcte exercici de l’associació.

Aquesta setmana tenim el plaer de presentar-vos a nous socis numeraris professionals, els quals constitueixen la base de la nostra associació:

Què han de fer les persones que vulguin donar-se d’alta com a socis numeraris professionals?

Omplir el formulari d’inscripció, presentar un currículum professional i un projecte d’estructura recent, el qual se sotmetrà a revisió per la comissió de control de qualitat. Més informació, aquí.

També donem la benvinguda a un nou soci protector:

  • Daniel Lasalle Borras, de CIFREAT, SL. Especialistes en fonaments especials

Què han de fer les persones que vulguin donar-se d’alta com a socis protectors?

Omplir el formulari d’inscripció, el qual trobaran a través d’aquest enllaç.

Us recordem que hi ha diferents modalitats d’associació. Si necessiteu més informació al respecte, podeu adreçar-nos els vostres dubtes a tac.beweca@oicartsinimda

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.