Donem la benvinguda a un nou soci protector

Es tracta de GEOPLANNING, empresa especialitzada en la realització i en el desenvolupament d’estudis geotècnics a Barcelona

Tot i que ja fa més de 30 anys que va néixer el projecte de l’ACE, l’Associació de Consultors d’Estructura continua creixent dia rere dia i sumant nous socis, fet que ens anima a seguir treballant com fins aleshores.

En aquesta ocasió donem la benvinguda a l’Associació a una nova empresa, la qual s’ha sumat recentment a les nostres files en qualitat de soci protector. Es tracta de GEOPLANNING, companyia dedicada al sector geotècnic a Barcelona i que aporta solucions integrals que van des d’estudis geològics, reconeixements, auscultacions geotècniques i fonaments fins a la realització de treballs de consultoria geològica i geotècnica en els diferents apartats (projectes, informes, assistència tècnica).

Avalats per una llista de clients que s’incrementa cada dia, GEOPLANNING es recolza en un equip humà altament qualificat i experimentat. Estan presents en tot tipus de construccions, d’inversió pública o privada, essent capdavanters dins del sector de l’edificació.

A partir d’ara aquesta empresa, així com la resta de socis protectors, tindrà dret a tenir veu i vot en les assemblees, assistència gratuïta als actes organitzats per l’ACE i descomptes en d’altres i presència a la publicació de referència Quaderns d’Estructures.

Vols donar-te d’alta com a soci protector? Omple aquest formulari i envia’ns-el a tac.beweca@oicartsinimda.

Dades de contacte GEOPLANNING:

Publicitat

Més noticies

AGUSTÍ OBIOL SANCHEZ  (1953-2023) Dr. Arquitecte per la UPC. Va combinar la docència i l’activitat professional a l’empresa privada. Va ser el director de BOMA i va participar en nombrosos projectes, destacant la Torre Agbar, Palau Nacional de Barcelona, Ciutat de la Justicia de Barcelona ai l’Hospitalet de Llobregat…
Monogràfic destinat a introduir als perits els coneixements bàsics de la geotècnia, a través de la presentació d’aquesta guia, eminentment pràctica que pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i continguts, com de cara a l’ execució. i direcció de les obres, en les…
JULIO MARTÍNEZ CALZÓN (1938-2023) El proppassat dia vint-i-sis de setembre, ens deixava el Dr. Julio Martínez Calzón, enginyer CCP. La seva mort ens ha sorprès i ens ha deixat un buit però sobre tot, un gran record entre amics, col·legues i companys de professió. Més enllà del que tots…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.