Donem la benvinguda a un nou soci protector

Es tracta de GEOPLANNING, empresa especialitzada en la realització i en el desenvolupament d’estudis geotècnics a Barcelona

Tot i que ja fa més de 30 anys que va néixer el projecte de l’ACE, l’Associació de Consultors d’Estructura continua creixent dia rere dia i sumant nous socis, fet que ens anima a seguir treballant com fins aleshores.

En aquesta ocasió donem la benvinguda a l’Associació a una nova empresa, la qual s’ha sumat recentment a les nostres files en qualitat de soci protector. Es tracta de GEOPLANNING, companyia dedicada al sector geotècnic a Barcelona i que aporta solucions integrals que van des d’estudis geològics, reconeixements, auscultacions geotècniques i fonaments fins a la realització de treballs de consultoria geològica i geotècnica en els diferents apartats (projectes, informes, assistència tècnica).

Avalats per una llista de clients que s’incrementa cada dia, GEOPLANNING es recolza en un equip humà altament qualificat i experimentat. Estan presents en tot tipus de construccions, d’inversió pública o privada, essent capdavanters dins del sector de l’edificació.

A partir d’ara aquesta empresa, així com la resta de socis protectors, tindrà dret a tenir veu i vot en les assemblees, assistència gratuïta als actes organitzats per l’ACE i descomptes en d’altres i presència a la publicació de referència Quaderns d’Estructures.

Vols donar-te d’alta com a soci protector? Omple aquest formulari i envia’ns-el a tac.beweca@oicartsinimda.

Dades de contacte GEOPLANNING:

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.