El càlcul d’estructures en temps de Coronavirus

Queda’t a casa però no deixis de banda la teva passió: continua formant-te, impartint classes i projectant estructures

Aquesta situació ens ha agafat a tots per sorpresa. Són dies durs, difícils i costa mantenir l’ànim, però la resiliència és la capacitat de fer front als moments més traumàtics i nosaltres us volem animar a mantenir-vos positius. Però sobretot desitgem que estigueu sans: precaució i quedeu-vos a casa.

Mirant de donar una mica la volta a la situació, o al menys d’adaptar-nos de la millor manera possible, què tal si aprofitem aquests dies per continuar amb la nostra passió, el càlcul d’estructures? Ja sigui amb els recursos formatius que trobem, ja sigui compartint la nostra feina o el nostre saber.

El confinament ens té a casa, però això no vol dir que no puguem desenvolupar la nostra feina o estudiar allò que més ens agrada. Vet aquí alguns exemples de com les estructures i l’arquitectura troben el seu lloc en l’entorn 2.0. durant aquests dies.

Publicacions d’alguns consultors d’estructures i socis nostres, com el Xavier Falguera o el Jordi Payola, treballant des de casa, i també tuits del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya – COAC o de la Universitat Politècnica de Catalunya, des d’on ofereixen un munt de recursos online per fer més profitós el confinament (#UPCDesDeCasa).

De la mateixa forma, us recordem que ara és un bon moment per repassar tots els continguts que van sorgir en el marc de la celebració del III Congrés de Consultors d’Estructures; aquí trobareu el llibre del Congrés amb tots els recursos.

 

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.