El nou número de ‘Quaderns d’Estructures’ (66) està dedicat als projectes d’estructures guardonats en la darrera edició dels Premis ACE

El nou número de ‘Quaderns d’Estructures’ (66) està dedicat als projectes d’estructures guardonats en la darrera edició dels Premis ACE

Les millors obres d’estructures dels últims anys, al detall i agrupades en una única publicació. ¡Descarrega-la gratis!

Interpretar els espais per transformar-los i, en el procés, transmetre i generar emocions als usuaris és el nucli de la ciència estructura i quelcom que D.P.Ballington definia, al clàssic “The Tower and the Bridge”, com a “art estructural”. Precisament aquesta categoria artística és aquella en que podrien encaixar el conjunt d’actuacions que s’han presentat a la darrera edició dels Premis ACE; els membres del jurat van tindre el plaer de conèixer, casi de primera mà i en primícia, una sèrie de projectes els quals encaixarien a la perfecció en aquest art del qual parlava Ballington.

Així ho afirma Manuel Reventós i Rovira en l’Editorial de benvinguda del número 66 de la revista “Quaderns d’Estructures”, editada per l’ACE i tot un referent al sector. Aquesta edició de la publicació, de fet, està dedicada a tots els projectes d’obres estructurals que varen ser guardonats en la última edició del certamen organitzat per l’Associació.

Aquesta edició ha estat molt especial pel que fa a la increïble excel·lència i a la qualitat generalitzada de tots els treballs presentats, no només els guanyadors. El jurat va veure’s obligat a debatre intensament per prendre decisions”, recorda en el text Reventós i Rovira.

Us animem a què aprofiteu el vostre temps lliure per gaudir i submergir-vos, d’a prop, en aquests projectes d’estructures. Us encoratgem alhora, des de la Direcció de l’ACE, a què continueu treballant amb aquesta intensitat, qualitat i resultats. I sobretot, us cridem a la participació en la pròxima edició! Estem ansiosos de ser testimonis de com evoluciona el talent en el món de les estructures: es la nostra passió, la vostra i allò que a tots ens mou.

Informació relacionada | Lliurament de guardons de la V edició dels Premis ACE

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.