El VIII Congrés d’ACHE tindrà lloc finalment els dies 17, 18 i 19 de novembre de 2020

El VIII Congrés Internacional de l’Associació Espanyola d’Enginyeria Estructural (ACHE), “International Conference on Structural Engineering”, la celebració del qual estava prevista pels últims dies de juny del 2020, queda posposat, per raons de la situació excepcional de crisis sanitària que estem vivint, al mes de novembre del 2020.

Organitzat per l’Associació Espanyola d’Enginyeria Estructural (ACHE), el Congrés d’ACHE és una de les cites més esperades pels professionals i amants de l’enginyeria estructural. Es tracta d’una trobada de caràcter internacional que reuneix a especialistes en el camp de les estructures cada any, el nivell tècnic de la qual queda avalat per la celebració de les anteriors edicions.

Celebrat amb l’objectiu de donar a conèixer els avanços, estudis i realitzacions recentment aconseguides en l’àmbit estructural (en Edificació i en Enginyeria Civil i Industrial, així com d’exposar les activitats d’ACHE als seus membres i amics i de realitzar una tasca de difusió tècnica sense ànim de lucre, el Congrés també se celebrarà aquest any 2020.

Perquè tot i que estava previst d’organitzar-se els dies 24, 25 i 26 de juny, finalment l’Organització ha decidit posposar l’esdeveniment als dies 17, 18 i 19 de novembre de 2020, confiant que llavor el brot del Covid-19 i els seus efectes hagin passat i la activitat hagi reprès la normalitat.

L’associació ha comunicat recentment aquesta decisió a els seus socis i entitats i projectes amics, com el nostre, aprofitant també l’ocasió per desitjar el benestar dels socis i que el virus no els hagi afectat o, de fer-ho , ho hagi fet de la manera més lleu.

Des de l’Associació de Consultors d’Estructures ens alegra saber que tant important cita no ha quedat cancel·lada, sinó aplaçada, i també ens unim al seu desig de que al novembre hàgim recuperat la normalitat. La espera valdrà la pena.

Trobareu tota la informació sobre el Congrés d’ACHE, el qual se celebrarà la E.T.S d’Enginyers de camins, Canals i Ports de Santander (Universitat de Cantàbria), aquí*.

*Les dates del tríptic informatiu no estan actualitzades, però sí trobareu els objectius del Congrés, la seva missió, els temes que es tractaran i altres informacions d’interès.

Més informació | Congreso ACHE 2020 o moc.EHCAosergnoc@rednatnas i ten.ehca-e@ofni

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.