Enllestint tots els detalls per a la nostra participació al Barcelona Building Construmat 2017

Referent internacional en innovació i punt de trobada perfecta entre coneixement i negoci, el Barcelona Building Construmat 2017 és l’únic esdeveniment que inclou a tots els sectors de l’àmbit de la construcció; una cita bianual que reuneix a prescriptores, fabricadors, compradors arribats des de tots els racons del món i als principals agents de la construcció, els quals acudeixen esperant trobar les últimes tendències i també oportunitats de futur i de sinergies amb altres partners. I tot això des de Barcelona, la capital europea de l’arquitectura i un escenari perfecte perquè connectin construcció i innovació.

Enguany la trobada tindrà lloc al recinte Fira Barcelona al llarg dels dies 23, 24, 25 i 26 de maig i l’Associació de Consultors d’Estructures estarà present. Present i molt ben acompanyada, per cert, doncs participem juntament amb vuit co-expositors, empreses especialitzades en oferir diferents solucions relacionades amb els projectes estructurals de qualsevol obra edificatòria o projecte de construcció. Uretek, Tecnifusta, Ibertrac, 2PE, Spit, Zigurat, Encofrats Alsina o Novaltra aniran de la nostra mà durant la participació de l’ACE a CONSTRUMAT 2017.

En concret, us esperem a l’Stand C322 del Pavelló número 2, al nivell 0 del recinte Gran Via Fira Barcelona. Anirem facilitant-vos més informació i detalls sobre el nostre pas per la Barcelona Building Construmat al llarg de les pròximes setmanes, mantingueu-vos atents als nostres canals de comunicació!

L’Associació de Consultors d’Estructures neix fa més de 30 anys amb un clar objectiu, el de dignificar una professió suficientment important i poc considerada de vegades com l’és la del/la consultor/a d’estructures. Formada per un conjunt de diferents professionals titulats, agrupats amb la intenció de garantir el bon nivell de qualitat dels projectes edificatoris i d’afrontar conjuntament la problemàtica del sector, l’Associació actua com a canal de comunicació entre el col·lectiu de tècnics al qual representa i els altres agents de l’àmbit de la construcció. Impulsor de solucions creatives, econòmiques i segures per al correcte exercici de la professió, l’ACE no podia faltar en un esdeveniment de tals característiques i importància com l’és el Construmat 2017.

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.