Exposició “Leitch Weit, estructures lleugeres”

El pròxim 27 de gener s’inaugura l’exposició “Leitch Weit, Estructures lleugeres” a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports (UPC- Barcelona Tech)

Aquesta exposició romandrà oberta fins el 19 de febrer de 2016. L’exposició estarà a l’edifici C2, sala d’actes i vestíbul.

L’exposició és un recorregut per l’obra de l’oficina de projectes alemanya Schlaich Bergermann und Partner, destacada per associar eficientment l’enginyeria amb l’arquitectura, reinventant les tipologies estructurals per crear obres transgressorament lleugeres. La mostra compta amb panells explicatius i didàctics sobre les concepcions del disseny i el comportament estructural dels ponts, edificis, cobertes i sistemes energètics renovables més representatius d’aquesta oficina.
Des de la seva creació el 2003, amb A. Bögle i P. Cochola com a comissaris, l’exposició ha recorregut un gran nombre de països, com ara Alemanya, EUA, Xina, Itàlia, Japó i Espanya. L’adaptació al castellà ha estat comissariada pels professors Cassinello i M.D. Pulido, i amb els assessors d’honor J. Calavera i J.A. Torroja.
La mostra de Barcelona té com a comissaris el professor Ángel C. Aparicio (UPC), el professor José Antonio Lozano (UCLM) i el professor José Turmo (UPC), i és fruit d’una acurada selecció de l’obra centrada en els conceptes estructurals més innovadors de la firma alemanya i en aquells elements d’avantguarda que influïren d’una manera definitiva en l’Art Estructural i en la professió.

Futlletó explicatiu Exposició Schlaich

Publicitat

Més noticies

L’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ha reunit a especialistes de primer nivell amb l’objectiu d’oferir un curs d’estructures davant l’incendi Presentació del curs “Estructures davant l’incendi. ACE” L’estudi del foc i la seva influència a les estructures és un tema generalment poc explicat a les universitats. En el moment…
Us informem que tornem a estar presents a la nova edició de Construmat, aquest any serà els dies 23, 24 i 25 de maig a la Fira de Gran Via. Visita’ns a l’estand C45, estarem amb la companyia dels socis protectors: Cecam – Cype – Geosec – Herms –…
L’Associació de Consultors d’Estructures convoca la VI edició dels PREMIS ACE, un certamen impulsat amb el propòsit de reconèixer la millor estructura projectada i realitzada durant els darrers quatre anys. Dirigits a qualsevol persona, equip o empresa de l’àmbit professional o empresarial. Els premis contemplen tres tipus de reconeixements:…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.