III Edició de la Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona

S’amplia el termini per presentar els treballs fins al 30 de setembre

La demarcació de Barcelona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya convoca la 3ª edició de la Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona, una iniciativa impulsada amb el propòsit de registrar, destacar i divulgar els treballs realitzats pels arquitectes en l’àmbit territorial del Barcelonès i del Baix Llobregat.

Es tracta d’una convocatòria que recull l’herència de les biennals i triennals organitzades pel COAC des de les seves seus col·legials, buscant potenciar i divulgar el treball arquitectònic arreu del territori català.

Poden optar a la Mostra les obres i treballs finalitzats entre l’1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2018; pot participar qualsevol persona, entitat o institució interessada en proposar obres realitzades en l’àmbit del Barcelonès i del Baix Llobregat.

Enguany es persegueix mostrar les diferents maneres d’exercir la professió i que van més enllà de les atribucions clàssiques, així com potenciar els diversos perfils professionals que abraça l’arquitectura.

En el marc de la Mostra, a més, es convoca el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà per reconèixer l’esforç dels arquitectes que treballen en l’àmbit de les administracions públiques locals.

Les bases de la Mostra es poden consultar aquí; les propostes es poden inscriure a través d’aquest enllaç. El preu d’inscripció per participació es de 30€ més IVA per treball presentat. El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de setembre de 2019.

Més informació i dubtes | ten.caoc@artsom

Via | COAC 

Publicitat

Més noticies

JOSÉ CALAVERA RUIZ (1931-2023) Després de comunicar-me la trista notícia de la seva mort als 91 anys, m’han demanat que escrigui unes línies sobre José Calavera Ruiz (Melilla, 23 d’octubre 1931-Madrid 25 d’agost 2023). Unes línies… difícil d’una persona tan prolífica i multifacètica. A l’àmbit acreditatiu resumiríem dient que…
La guia, eminentment pràctica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contencions, com de cara a l’execució i direcció d’obres, on interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura. Aquesta guia ha estat fruit de la feina…
La consultoria d’estructures no pot ser aliena al més important repte que la nostra civilització té al davant: aconseguir aturar l’espiral que ens aboca a un planeta inhabitable en poques dècades. La situació actual d’emergència climàtica ens obliga a plantejar profunds canvis en la nostra forma de viure, de…

Subscriu-te al newsletter per aconseguir aquest document

Uneix-te i rebràs informació especialitzada: des dels propers cursos formatius a les últimes novetats del sector de la construcció a nivell de recursos, nous materials i normativa actual.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.
Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.
Legitimació: El teu consentiment exprés.
Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).
Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

No et perdis els descomptes de l' ACE

Si vols accedir als descomptes i no ets soci, pots associar-te aquí.

Si ja ets soci i no recordes com accedir als descomptes, contacta amb nosaltres o envia un correu a: tac.beweca@oicartsinimda indicant el teu número de soci i el producte que vols comprar.

Basic Personal Data Protection information:

Controller: ACE
Purposes: Managing the contractual and/or business relationship with HIPRA, including sending news, promotions and invitations to events sponsored by HIPRA.
Lawful basis: Performance of the contractual relationship and HIPRA’s legitimate Interest.
Recipients: Third parties to which HIPRA has entrusted cloud computing, security, auditing, mailing, technical and computer support services, as well as companies in its group.
Rights: Request access to and rectification or erasure of personal data and other rights as explained in the additional information. You can seeview the detailed additional information about data protection in our Privacy Policy.

For further information, please check our detailed information on Data Protection.

Informació bàsica de protecció de dades personals:​

En enviar un formulari se sol·liciten dades personals, per tant, has d’acceptar la nostra política de privacitat.

Responsable de les dades: Associació de Consultors d’Estructures.

Finalitat: Respondre a sol·licituds del formulari.

Legitimació: El teu consentiment exprés.

Destinatari: Associació de Consultors d’Estructures (dades emmagatzemades solament en client d’email).

Drets: Tens dret al dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.